dimecres, 4 de març del 2009

L'ESCOLA DE NOU, O DE VELL

Després de uns quans dies sense publicar entrades, aprofite que ja estem a 4 de març per preguntar-me, i preguntar-vos si sabeu alguna cosa. El que jo sé és que Gaspar va dir davant molts pares de l'escola que a finals de mes entraria en una comissió de la Conselleria de Territori i Habitatge l'estudi i aprovació del mini-pai de l'escola. Sembla que no s'ha aprovat ja que la comisió va ser divendres i encara no s'ha dit pels quatre vents que ja s'han aconseguit els terrenys.
Jo al menys cada vegada em sent més enganyat pel govern municipal i per l'alcalde en particular. M'agradaria saber quina promesa va fer per desconvocar la manifestació que hi havia prevista pel dissabte després de Carnestoltes.
M'agradaria que els lectors i lectores d'aquest post aportaren idees, propostes i informació en forma de comentaris.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

JO TAMBE OPINE QUE GASPAR ENS ESTA ENGANYANT .

Anònim ha dit...

jo no sé perqué s´aplaçat la manifestació, o ni tans sols aixó, sinó només una escusa barata per no fer-la. el que si està ben clar és que l´AMPA sempre fa el mateix, bla, bla, bla...... i mai fa el que ha de fer!!!

Anònim ha dit...

hi ha poble que prevé situacions i actua, i hi ha d´altres que només criden en cas límit, i damunt, tot s´hi queda ahí. La Font és un bon ejemple del segon cas..........

Anònim ha dit...

Per favor informeu quant serà la manifestació sobre l'escola nova. Gracies . Allí estarem l'unió fa la força.

Anònim ha dit...

De moment sols se sap que hi ha una reunió de pares este dilluns