dimarts, 24 de febrer del 2009

EL PAI DE L'ESCOLA

Sembla que les gestions per aconseguir l'autorització de la Conselleria de Territori van bé. la proposta de l'Ajuntament és que els terrenys on va l'escola es parcel·len i urbanitzen amb rapidesa per així entregar-los a la Conselleria d'educació i més poc a poc anar desenvolupant la resta del PAI. Així es tindria el que es vol amb rapidesa i la resta dels problemes amb la Conferència Hidrogàfica s'anirien resolen poc a poc. A més els propietaris d'horts a la zona ara no estan per pagar uns diners i convertir els horts en solars donada la crisi actual.
Els grans perjudicats són els que ja fa 4 anys van donar els terrenys a l'Ajuntament a canvi de promeses que encara no s'han acomplert, a més sembla que tardarà ja que si no hi ha polígon no hi ha terrenys per pagar.
Ara recorde les discusions amb Imma al respecte, si era mllor pagar els terrenys i no vincular-los a un PAI de 600 vivendes i barrancs pel mig. Veurem quin dia demana perdò per enganyar als propietaris, als veïns i als seus propis regidors.
Com exemple de les coses fetes d'altra manera teniu la notícia de hui a las Provincias, on els propietaris del polígon on va l'Hospital de Gandia volen ralentizar l'urbanització i no pagar ara, però diuen que es pot fer ja que els terrenys de l'Hospital eels va comprar l'Ajuntament, també del PSOE, i no té cap compromís ni veïns enganyats

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nou comentari deixat en l'escrit de a la Font cabuts. Per favor m'agradaria rebre 1 resposta.