dimecres, 8 de juny del 2011

GASPAR, TENIEM RAÓ. LA PLANTA DE FEM A RÓTOVA

Ves per on el temps, poc a poc, dóna i treu veritats. Resulta que allò que defenien des de la Plataforma contra el fem, des del Bloc, pràcticament totes les persones del poble; amb manifestacions exitoses a Rafelcofer o en la Font era veritat i Gaspar un mentirós. El lloc que prosava Gaspar, que Salvador Àngel va defendre (ell ja ho ha pagat molt car) no és bo per fer la planta de basures. El consorci ara vol fer la planta a Rotova com diu hui el diari Las Províncias el lloc que tan generosament va oferir Gaspar, amb l'ajuda de Salvador Àngel, no és vàlid, com tots els vàrem dir per activa i passiva. El lloc triat és Rótova.
Podeu seguir tot el que va passar en març de 2009 en aquest blog. Que no és una planta de basures, si es podia menjar una paella en la planta, la iniciativa popular en contra, El plenari on es va aprovar. O en el INFOBLOC.
Res del que es va dir ni es va fer va servir per girar a Gaspar o a Salvador Àngel. Quín interès tenien? en què eixien beneficiats? Encara ningú ha contestat a la pregunta que es va fer sobre qui era el propietari de la nau de Brodex, curiosament l'autèntic beneficiat ja que va vendre una nau industrial sense cap utilitat, en un espai industrial que no és un pol·ligon industrial, sense clavegeràmen i afectat per una possible infraestructura viària. per vendre en el mercat lliure un autèntic mort. No han contestat Gaspar i Colau perquè no van voler anul·lar l'aprovació d'oferiment del nostre terme en el darrer plenari ordinari. Moltes coses no s'han contestat, però la veritat sols té un camí.
La pregunta que ens fem és la següent, continuarà d'alcalde aquest mentider impresentable? Sembla que si.

1 comentari:

Anònim ha dit...

segurament la nau sería de algù que a Gaspar l´interesaría quedar bè per puxar políticament ja que si no no entenc eixe interes em qie tingam la basura al poble, ja que heu mirem per on heu miren de bò no porta res.