diumenge, 12 de juny del 2011

TEATRE DEL BO A LA FONT


Els Kabuts teatre ens han ofert aquest diumenge un teatre de molta categoria; en l'obra CRISI han donan un pas important en la consolidació de la conpanyia com una de les bones del teatre aficcionat. El text de Mariano Lloret molt ben tramat, tatralitzat i adaptat ha donat per fer una representació excepcional.
Crisi és una tragicomèdia de les clàssiques, d'aquelles on la trista i tràgica realitat ens la presenten amb la dosi correcta de comedia, però sense deslluir el drama personal i col·lectiu. Trobem un conjunt de personatges en un bar de poble que pateix la crisi: un alcalde corrupte, un contructor corruptor, una aprenent d'escriptora, un guarda civil, un segrestador, la nòvia del constructor, el cambrer i la seva dona, etc. Tots ells, compartiran confidències i confessions presionats pel segrestador. És en aquestes confidències i confessions on troben l'autèntica "crisi" més enllà de la econòmica: la personal, de valors, il·lusions i futur.
En el text l'autor ens porta allà per on vol, ens fa riure, reflexionar, pensar i plantejar-nos el problema de la crisi. Un gran treball, que junt a una bona adaptació i una millor direcció de l'obra ens duu a gaudir de bon teatre i ens fa pensar en la crisi, o en" les crisi de la crisi". felicitats als Kabuts.