divendres, 3 de setembre del 2010

L'ESCOLETA.

El tema de l'escoleta ha esclatat: les treballadores de l'escoleta "nanos" estan demanant els seus drets; els pares no porten els xiquets a la nova escoleta, la matrícula frega els 40 nens. L'equip municipal i tots els seus palmeros estan ara devant les seues contradiccions. Ja se'ls va avisar del problema dels treballadors, de la demora de la construcció i dels problemes econòmics que suposaria, si punxeu veureu l'infobloc on es deia . A més, junt al grup socialista proposarem solucions, primer pagant l'escoleta amb diners municipals, i després amb el fons del Plan Zapatero, fent el màxim que podiem, punxeu i veureu, un plenari extraordinari per destinar els diners del Pla a la construcció de l'escoleta. Posteriorment, i fins avui; en converses públiques i privades, i en quest blog, avisavem de la mentida de Gaspar i Colau, punxeu i veureu . Si no ací, o en aquest post, o  finalment aquest.
La realitat és que en este poble no hi ha més cec que el que no vol veure; i les mentides les creuen els que volen creure. Què podem fer ara? els polítics de l'oposició seguir explicant les veritats. Gaspar, el PP, els seus palmeros i Colau; negar la evidència i tirar la culpa a l'oposició.
La pregunta és, i la gent del poble, què pot fer? sembla que alguns, els més miserables, presionar a una treballadora embarassada que reclama els seus drets. I la resta? no serà hora de reclamar  responsabilitats als que votaren en almenys 4 plenaris en contra de la raó, del poble i de tots. Eixos (4 del PP i 2 de Colau) són els responsables. Adreceu-vos a ells pel carrer i els pregunteu, sobretot deixeu de creure les seues mentires que us diuen.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero sabeu exactament el que passa amb aquesta persona que esta embarassada ... perque abans de parlar, no vos informeu be del que realment passa .... no es oro tot el que es veu.

Anònim ha dit...

Explica-ho...

Anònim ha dit...

Si un treballador és acomiadat, amb raó no cobra sense raó té dret a 45 dies per ant treballat. Eixe és l'or que es veu. Ningú més que un jutge pot dir si hi ha raó o no. No cal presionar a ningú de ninguna manera.

Anònim ha dit...

Pensava que tindries uns arguments de més pes... Mira, si no saps què dir, el millor que pots fer és no dir res. No emetes opinions que poden confondre l'opinió pública en contra d'una persona que pot tindre tot el dret del món a cobrar. Recorda que aquesta persona estava traballant amb normalitat i van ser aquests senyors de "Ninos" que van vindre a oferir a l'alcalde, Gaspar Pérez, el fer-li l'escoleta.
A l'alcalde se li va preguntar per activa i per passiva què passaria amb les traballadores de l'antiga escoleta; ell contestava amb rialletes i molta ironia als plenaris. Deia coses com esta tot controlat i que hem (o he) parlat amb l'empresa i farà tot el possible per assumir els treballadors. No hi ha cap problema. Mentre, veies la regidora M. Consuelo Peiró assentint amb el cap que quasi li tocava la taula... El BOLC sempre ha mantingut, dic sempre, ESCOLETA PÚBLICA, MANTENIMENT DELS MATEIXOS LLOCS DE TREBALL, FER-LA AMB EL PLAN ZP, NO FER-LA EN AQUEST LLOC... No sé si et sona tot àçò, però si no et sona és que estàs molt mal informat. Et pregaria que parles a pams ja que està en joc els interessos legítims d'una persona.

Anònim ha dit...

A veure, l'escoleta es tanca perque hi ha un altra nova, no? Hi ha que veure si realment es un acomiadat, no? Perque els pobres pares son es que es menjen ara el fregat.. Si aquesta persona s'agafa la baixa quan ja li han dit que segurament, que si entra i despres la empresa ho sap. Tu com a empresa que faries??? Sempre hi ha que mirar les dos parts. I que conste que jo estic a favor de una escoleta publica.

FONTER ha dit...

Si des del principi l'escoleta fóra pública (ni PSOE ni PP ho han fet)qui contractaria seria l'ajuntament i problema resolt. Si la nova escoleta fora pública (el PP i Colau no han volgut)podria assumir la treballadora. Qui no té cap culpa i serà qui es menge el marró, són els pares de l'any passat, ni la treballadora. Els polítics (PP PSOE, Colau) han fet les coses mal i ho paguen els altres. Quan els vegau els doneu les gràcies.

Anònim ha dit...

si,la verdad es una.

Anònim ha dit...

Sort que estàs a favor de l'escola pública! La cosa és fàcil:
A)Aquesta treballadora estava treballant, estaria treballant, si no hagueren fet l'escoleta, no?
B)Qui ha canviat aquesta situació (la que la persona aquesta estava traballant)?
(resposta)La proposta de NINOS, que va vindre a oferir el projecte de fer una escoleta, no? (perquè si no, no s'haguera fet res, almenys en teoria)
Conclusió: El subjecte que ha causat aquesta situació és NINOS. O, l'alcalde que no ha sabut o no ha pogut condicionar NINOS perquè assumira l'antiga plantilla de l'escoleta. Aquest seria el raonament que faria el jutge, no?
Laboralment, seria l'empresa del treballador afectat qui hauria d'assumir el comiat del mateix. Crec que està clar.

A més a més, crec que se't veu el plumer... quan comences a parlar dius..."Si un treballador és acomiadat, amb raó no cobra sense raó té dret a 45 dies per ant treballat"; és a dir, el teu punt de vista és el de l'empresari, no el del treballador:"amb raó (l'empresari) no cobra (el treballador)...", no cal seguir...

Anònim ha dit...

Parla tu amb el pares que pagaran el pato de tot este merder .... que no tenen ni veu ni vot.

Anònim ha dit...

Siempre pagamos el pato los mismo, eso es verdad. Tienes toda la razon.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Senyors, hem tornat al segle xv, les dones tornen a ser un cero a l'esquerre. No tenen dret a res més que portar casa i criar fills. Ningú s'enrecorda de les nostres mares que ens han criat, han treballat al magatzem, han treballat a casa, i a més a més han cuidat dels nostres avis. Ningú mai els ha reconegut res. Llàstima que tornem enrere i que el poc que s'ha advançat en aquestes coses siguen deslletgitimades i menyspreades per alguns, que es diuen recolzadors de valors familiars, igualitaris, i sol-lidaris. (En un dia hem retrocedit 50 anys). El mes trist de tot son dues coses:
1.-La gran majoria de gent que ha estat parlant (quasi sempre sense saber ni pruna), han sigut dones. És molt fort que una dona vaja contra una altra, per sitacions com aquestes, en les que ningú dessitjaria vores.
2.-S'he n'haveu adonat que la empresa NINOS, es dedica a cuidar nens i a educarlos (¡EIXOS SON ELS VALORS QUE VOLEU INCULCAR ALS VOSTRES FILLS!), per a que les mares puguen treballar, concil-liar vida familiar i professional, tinguen igualtat d'oportunitats, puguen desenvolupar-se i realitzar-se professionalment així com per a que puguen formar una família amb un mínim de seguretat i tranquilitat. ¡QUE CINICS!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO?