dimecres, 1 de setembre de 2010

UNA ESCOLETA DIGNA. I GASPAR I EL PP?

En declaracions a Ondanaranja (si punxeu ho lleguiu complert) l'alcalde parla d'escoleta digna. Si companys, l'alcalde ha insisteix fins a cinc vegades en la dignitat de l'escoleta, no sé si es que considera que l'anterior escoleta era indigna. On estava la indignitat? els treballadors són els mateixos, els xiquets? els de la Font, el lloc? ell ha permés que durant tres anys fora eixe. L'empresa? és més digna eixa que els pares i mares que gestionaven abans l'escoleta?
Si, hi ha ara molta dignitat, el que no hi ha és claretat per explicar les coses: jugen a explicar que diu el senyor alcalde quan parla:
 “El 2011 empezará ya con una guardería que la lleve una empresa de calidad y con una guardería digna, es decir, nosotros desde un primer momento siempre hemos ayudado a las asociaciones poniéndole lo que es la infraestructura. Pero el ayuntamiento nunca se había involucrado en el tema de una escoleta, y en proporcionar ya una escoleta como es debido.”
 
Però no era una escoleta pública? com pot ser "lo de empresa de calidad". Que vol dir "poniendole lo que és la infraestructura si ha construit l'escoleta l'empresa? després aclareix això de "ayudar a las asociaciones"

" lo que nosotros queremos es empezar y que no sea una cosa puntual  que hoy la lleven unos padres porque tienen los niños allí y al años que viene otros porque tienen a sus hijos allí. No de ninguna de las maneras, lo que queremos es que haya una asociación de padres, pero que no tenga nada que ver el la gestión de la guardería, porque a la hora de la verdad no tiene nada que ver, y si que trabajen en lo que es la educación.”

Vol una associació de pares i mares, però no dels que porten els xiquets a l'escoleta, sinò dels que treballen en l'ensenyament. L'ANIMALADA ÉS GROSSA, ELS PARES NO ENTREN EN LA GESTIÓ, SI EN L'EDUCACIÓ; aleshores perque serveix "l'empresa de qualitat"? és més, fins que Gaspar i el PP no han descobert la pòlvora els pares no educaven el seus fills.

contará con el apoyo económico del Gobierno municipal con el fin de que los precios de la escoleta sean asequibles, de forma que por el precio mínimo de 115 euros se prestará este servicio". 

Quan parla de diners si que ho diu clar, l'Ajuntament pagarà el que faja falta a l'empresa. tindrem una escoleta que pagarem entre tots, però que els beneficis se'ls endura una empresa. Si senyor.


 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que passa en la indemnització que demanen les antigues treballadores de l'ESCOLETA PÚBLICA amb l'ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES. Hi ha trellat, es just que paguen els xiquets que han acabat 900€ per alumne. Quina es la postura de l'Ajuntament.

FONTER ha dit...

L'Ajuntament n té postura, sols diu mentires, El Bloc ja va avisa fa un any dels problemes de la indemnització, però les mares i pares preferien sentir mentires boniques que veritats dures.