divendres, 10 de setembre de 2010

ZIUDAD: ZUMBIDOS CON FUERZA

Aquesta pàgina ha estat guardona per diversos premis a la innovació. La idea és molt bona; un lloc de participació ciutadana on els ciutadans poden opinar, denunciar, aplaudir, etc. coses del seu poble o d'altres. Pàgines d'aquestes en hi ha moltes va com exemple Foro-Ciudad    prou activa pel que fa al nostre poble.
La novetat d'aquesta pàgina " ZIUDAD" és doble: primer,  t'has de registrar obligatòriament, encara que després pots optar que el missatge siga anònim. A més si una anotació no té "zumbidos" és a dir, adhesions desapareix. També pots manifestar el teu desacord en la denúncia o proposta.
Segon, el que potser la novetat més important; la pàgina li fa arribar a les autoritats municipals el que es manifesta en la pàgina respecte del seu poble. convertint-se en una font de propostes dels ciutadans cap els governants.
A més a més,  l'ajuntament com institució pot registrar-se i així esdevé una eina d'informació directa entre els ciutadans i les institucions municipals. Com ja ha fet Bellreguard, que al seu web comenta i resol el que es manifesta en Ziudad, punxeu per veure.

Així que els fonters ara tenim una eina nova per la participació ciutadana, sols cal que ens registrem en "Ziudad" clicant aci en la part superior dreta I començar participar. actualment hi ha una proposta sobre l'escoleta.

1 comentari:

Germán Domínguez ha dit...

Gracias por tus comentarios. Nos gusta saber que los ziudadanos valoran positivamente la existencia de Ziudad.

Hay una nueva posibilidad que aún no hemos publicitado y que permite a cualquier blogger, asociación o persona que tenga una web, colocar un enlace a Ziudad apuntando a sus zumbidos públicos (los que no son anónimos). Es una forma de solicitar apoyos para las causas que uno defiende, o para dicir al mundo "Yo soy Ziudadano", entendido como alguien preocupado por mejorar su población.

Si alguien está interesado que solicite a través del contacto de Ziudad (http://ziudad.es/contactos/contactar) que le enviemos el logo y el enlace a sus zumbidos públicos.

Gracias de nuevo.
Germán Domínguez
Fundador de Ziudad