dimecres, 29 de setembre del 2010

SAN MIQUEL I LA VAGA GENERAL

El dia 29 de setembre és sant Miquel, en el xicotet microcosmos que és la Font el dia en el què els jubilats fan el seu tradicional dinar de germanor. El dinar es fa el dia 29 caiga on caiga, per això són jubilats o pensionistes. Enguany s'ha tingut que fer el dia 28, ja que la vaga general també ha arribat a la Font i el 29 no es garantitzava la tranquil·litat en el dinar ni el transport.
És curiós que el dinar on més de dos-centes persones del poble, junt a bona part dels polítics municipals i per suposat, el rector; es veu afectat per la vaga. Tot i això, el dinar va transcórrer com sempre amb la rifa dels objectes, el ball, 'alegria desbordant i bon humor.
Personalment, és una de les situacions a les què vaig convidat per ser regidor que més m'agrada. A més de ser una de les poques a les que no podré anar després de ser regidor ja que òbviament encara queda molt per ser un jubilat. Més encara si els sindicats no aconsegueixen revertir la tendència cap a la pèrdua de drets dels treballadors.
Per concloure dir que tot i el canvi de dia al dinar ens ho vàrem passar com sempre. Bé, no tot va ser igual: el canvi de directiva de l'associació de jubilats i pensionistes ha fet que els companys de taula canvien, però el bon rotllo no.

Miquel Fuster. Regidor del Bloc a la Font d'en Carròs.

1 comentari:

Vicent Camarena ha dit...

Molt bo el teu comentari sobre el dinar dels pensionistes. Esperem que l'ajuntament del qual eres regidor se´n recorde de nosaltres els jubilats a l'hora de domar sbvencions, al menys com ho ha fet fins ara i no s'excuse en la crisis.
Vicent Camarena (Secretari de la LLar de Pensionistes St. Miquel)