dijous, 24 de març del 2011

UN NOU ENCONTRE DEL CLUB DE LECTURA DE LA FONT

Serà el dissabte 26 de març de 2011 a les 17h30 en l'Agència de Lectura F. Ferrer Pastor al c/ Francesc Ferrer Pastor, 24 baix al Parc Tirant i Carmesina. l'obra és L’HOME MANUSCRIT premi Mallorca de narrativa 2006de Manuel Baixauli, si punxeu tindreu informació de l'autor. Sense dubte una magnífica obra. A més cal destacar que és una inciativa de la Biblioteca del Poble, de la Regidoria de Cultura i que compta amb la col·laboració Institució de les Lletres Catalanes, de La Generalitat de Catalunya.
A més hi ha el valor afegit que l'autor assistirà a comentar l'obra.
Una breu ressenya de l'obra extreta de la web de l'editorial Moll:


'home manuscrit, tercera obra que publica Manuel Baixauli, conta la història d'un misteri: el d'un seguit de missatges que van sortint al pas del protagonista, el qual en segueix el fil a la recerca d'alguna cosa que molt probablement sigui la pròpia identitat. Esquiu i captivador alhora, L'home manuscrit és el relat d'una fascinació, la que neix de la literatura i del propi llenguatge, així com del major enigma al qual ens enfrontem cadascun de nosaltres: el de la vida, la vida pròpia, particular i concreta. 
Per altra banda, L'home manuscrit, és una novel·la important perquè és sòlidament escrita -i reescrita- per un autor brillant i tenaç que poseeix una fe insubornable en la literatura, els somnis i la imaginació, pels quals fa una aposta tan radical com seductora. Novel·la d'acció interna, com n'hauria dit Llorenç Villalonga, L'home manuscrit constitueix una proposta que, a canvi d'un cert grau d'exigència, ofereix un nivell màxim de plaer lector, i converteix Manuel Baixauli en un nom a seguir d'ara endavant pels sibarites de la bona literatura.