dimecres, 23 de març del 2011

COMENÇA LA POLÍTICA EN EL NOSTRE POBLE:LLISTA DEL PSOE

La vida política del poble comença a moure´s. Si fa uns dies va ser el conflicte entre el PP (Gaspar) i Plataforma (Paco Muñoz) ara el que mou fitxa és el PSOE. Pablo, el candidat, ha presentat la seva llista i un Blog de campanya: Suma't a la Font; la llista és la següent:
  1. Pablo Puig Desena.
  2. Juan Ribes Escrivà.
  3. Pepa Calafat Escrivà.
  4. Fernando Fuster Fuster.
  5. Vicent Herreros Fuster.
  6. María Francisca Escrivà Puig.
  7. Mercedes Casanova Peiró.
  8. Ferran Fuster Adrover.
  9. Pura Fuster de la Natividad.
  10. Ferran Insa Peiró.
  11. Amparo Fuster Just.
Suplents:
  1. Inmaculada Monzó Lozano.
  2. Salvador Millet Peyró.
  3. Antonio Marí Monzó.

 No és la nostra voluntat clavar-se en el que no ens correspon, però la llista incompleix la llei aprovada pel PSOE : en els cinc primers hi ha 4 homes, això no pot fer-se, cal que siguen 2-3 o 3-2.
També cal destacar que comencen a fer-se propostes de campanya: avancen la proposta d'horts d'oci, com va fer l'ajuntament de Gandia i també el de la Font en una conferència pel proper divendres , quína coincidència més graciosa entre el PP i el PSOE!!!! També coincieix amb nosaltres en tot allò de la participació ciutadana i l'ús de la xarxa i les TIC.
Paco Muñoz en la seva roda de Premsa va fer propostes electorals, com nosaltres al darrer Infobloc, els que no fan propostes de moment són el duo Gaspar- Colau
Pel que respecta al Bloc, estem acabant la llista i properament la presentarem. De moment el PSOE va el primer, ja veurem qui continua.