divendres, 9 de setembre del 2011

LA FONT JA NO TINDRÀ LES BASURES DE TOTS.

Al plenari de ahir es va parlar de dues coses molt importants pel poble: de la planta de basures i l'escoleta. Potser, les dues aberracions més importants que es féren en la legislatura anterior.
  1. Ja s'ha revertit la situació què el en receptor del fem de tots els pobles. La iniciativa popular del poble, amb manifestacions i recollida de signatures en va donar ltandem Gaspar-Colau va convertir el nostre poble a força per continuar fins acabar amb l'oferiment del nostre terme. Els mitjans de comunicació s'han fet reçò de la situació, com la CadenaSer.
  2. Per desgràcia, el tema de l'escoleta continua, aquest any ens constarà 87.000 € per 23 anys aneu fent números. La posició del Bloc-Compromís la podeu trobar en aquesta entrada anomenada ESCOLETA En açò Gaspar va enganyar a tots, inclús als seus, portant-nos una ruïna per molts anys. Esperem que en el futur tingam tanta sort com en el tema anterior i pugam reconduir-lo. Ja s'ha demostrat que l'escoleta podria eixir debades; que el negoci és per una empresa privada i que l'escoleta no és pública.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Entre uns i altres i la casa per agranar, i a pagar-ho tot els usuaris de l'escoleta, per la desavenencia dels polítics. Pareix mentira que en un poble tan menut tinga les desavenencies polítiques que hi han, i que no s'aporten sol·lucions, i com sempre a pagar-ho el poble. Uns que cedeixen perque possiblement en el seu dia la varen clavar, els altres que no cedeixen perque no es varen fer les coses com ells volien, però tampoc vec en cap lloc la proposta del que van a fer per a sol·lucionar-ho (no es tracta sols d'oposar-se o votar en contra de les coses), i que mentre es sol·luciona, no es vegen més perjudicats els usuaris. Eixa escoleta a l'ajuntament pel que es diu un ull de la cara i als usuaris estan cegs perque els costa els dos. amb un horari reduït de 9'00 a 12'00 i de 15'00 a 17'00 h. el que dificulta l'horari de treball dels pares, i si amplies l'horari, ja no es que et coste els 2 ulls de la cara, sino que has d'empenyar algun òrgan més. HI HA PER A TRAURE ELS NOSTRE FILLS I BUSCAR-NOS LA VIDA EN ALTRES OPCIONS, O QUE ALGUNS EMPRENEDOR DEL POBLE EN MUNTARA UNA PRIVADA, QUE DE SEGUR QUE LA PODRIA GESTIONAR AMB MENYS DINERS I GUANYAR-NE MOLTS, PERQUE DE SEGUR QUE LA QUE EN TEORIA ES PUBLICA ANAVA A QUEDAR-SE BUIDA.

UN POC DE REFLEXIÓ PER PART DE TOTS.

Anònim ha dit...

Tens molta raó amic, però no hi va haver malentés per part dels polítics, els partits polítics de l'oposició van dir molt clar i molt alt el que pasaria, però el totalitarisme del senyor Gaspar es va imposar, i com va ser habitual, va fer el que va voler sense tindre en compte altra opinió que la seua.