dilluns, 23 de maig del 2011

RESULTATS A LA FONT

Pel que sembla dels resultats pareix que a la Font es vota més en contra que a les propostes. Estem com fa quatre anys, PP i PSOE 4 i un partit a la contra del govern 2 (Plataforma) El Bloc ha repetit resultats amb 306 vots i un regidor. La clau ha passat del PSD, Colau; al PxL, Paco Muñoz. El PSD ha quedat fora amb 184 vots.
Paco ha de decidir qui serà el alcalde. Pablo i el PSOE, o Gaspar i el PP; esperem que decideisca amb trellat i use millor la clau del que ha fet Colau i el PSD.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

No acaba d´entendreu com Gaspar torna a traure 4 regidors i plataforma 2 a on lo normal seria que els dos que guanya plt deuria de haverlilos llevat al pp o com a minim 1.Respecte als demes es que den iguals a banda de psd que no en trau cap.Aço sembla ser que La Font es mes de dretes que mai.

Anònim ha dit...

PERÒ POSSIBLEMENT HI HAURÀ UN ALCALDE DEL psoe

Anònim ha dit...

De pen, podria passar que plf es vote a si mateix i que el pp li done els seus vots o que pasara com a Pepa Frau que s´enixca Gaspar que entre el 5 regidor del pp i una vegada fora paco a lo millor si que podria pactar sent ell el alcalde.Una altra possibilitat seri un pacte psoe bloc i governar en minoria si plf vol.

Anònim ha dit...

estes eleccions han sigut un poc rares, cinc llistes, una barbaritat, jo crec que el Bloc es pot donar per satisfet pel treball realitzat, ha mantés els seus votants amb lo complicat que era, en algunes de les altre llistes hi havia algún que segurament ha restat algun que altre vot, la nostra progressió s´ha mantés, cal continuar treballant bé en esta legislatura, i temps al temps,hi ha que reflexionar d´allò que s´ha ocorregut a Gandia amb la Plataforma y el Psoe, el primer desaparegut i el segon 2 regidor menys, tenim que seguir treballan tots junts

Anònim ha dit...

Una altra pòssibilitat sería que estigueren en el governs Psoe, Plataforma i Bloc, deixant al PP només en l´oposició, aixó seria un fort colp al seu candidat, i si no pot que s´enixca

Anònim ha dit...

Un pacte PSOE Bloc no pot ser, per fer alcalde a qui no guanya cal majoria absoluta (sis. Paco té que decidir si fa alcalde al PSOE (4+2)o deixa que siga Gaspar per ser el més votat. Respacte a a dimisió de Gaspar, tot és possible i segur que satisfà a Paco.

F.E.C. ha dit...

Per damunt de tots els comentaris que esteu fent sobre les possibles aliances, cal felicitar el Bloc per haver mantingut l'acta de regidor en estes circumstàncies tan difícils.
ENHORABONA I FORÇA

Anònim ha dit...

crec que tens tota la raó, moltes FELICITATS a toda la llista del BLOC per el seu esforç, treball i entusiasme i per el resultat obtengut després de tanta guerra politica. Nosaltres mos mantenin amb la linea crea. MOLTES FELICITATS

Anònim ha dit...

ARA IXCA QUI IXCA NO S`OBLIDEU COM FEU TOTS DEL TOSSAL GROS,QUE VERGONYA EN DONARIA A MI DE TINDRE UNA URB,TAN BONICA Y TAN DESCUIDADA,QUE PAREIS QUE EN VEZ DE PERSONES PAREIXEM ANIMALS