diumenge, 15 de maig del 2011

EL MITIN i LES PANCARTES

Aquest matí el Bloc de la Font ha realitzat el mitin, tot i que el dia era força trist, al mitin s'ha vist la força del Bloc en la Font han plenat la casa de cultura. El candidat Miquel Fuster ha explicat que les seves propostes són resultat d'una reflexió basada amb les dificultats econòmiques i les bones idees de gestió. Ha plantejat les seves propostes pel poble, destacant tres eixos fonamentals:

1. Fer una bona gestió municipal basantes en la participació ciutadana, obrint el plenari als veïns i demanant un govern de tots i totes i per tothom. Cal obrir l'ajuntament als joves, a les seves propostes i a la seva vitalitat, són un valor al què no es pot renunciar.
2. La creació de una Oficina de Promoció econòmica que articule la creació d'ocupació i l'ajuda als fonters emprenedors. Cal reivindicar la gestió pública. Cal retornar la gestió del aigua del poble al poble, és un valor econòmic que el poble no pot perdre.
3. Remodelació de la Plaça del Xorros, ha de ser una plaça de la qual sentir-se orgullos i centre del poble.
També han explicat que ha passat amb les pancartes; com una dnúncia de Gaspar Pérez, en qualitat d'alcalde, a la JEZ ha fet que aquesta contestara que no es poden possar pancartes al poble. També han dit que ara les pancartes continuen igual, per tant la dnúncia anava en contra de les pancartes del Bloc. una rabieta per no tindre gent o pancartes i veure que totes les entrades del poble estaven amb pancartes del Bloc, el col·lectiu polític més actiu del poble i l'unic que va penjar pancartes el primer dia de campanya.
Escolteu el romanç, dóna raons per no votar a Camps ni a Gaspar