dimarts, 10 de maig del 2011

LA NOSTRA PROPOSTA: UN COMPROMÍS AMB LA CIUTADANIA

Encetem l'explicació de la nostra proposta política per la Font. Proposem una nova forma de fer la gestió municipal, amb un equip preparat i amb un nou model de gestió municipal. creiem que és el moment de que tots, sense excepcions tirem endavant el nostre poble: proposem un gran pacte on totes les forces polítiques participen de la gestió municipal, que el govern siga de tots i per tots.

1 EL NOSTRE EQUIP
Som un grup, divers i representatiu, de persones preparades i compromeses amb el nostre poble:
                Joves estudiants  universitaris. Representants de l’associacionisme del poble. Gent amb fortes arrels al poble. En definitiva, gent que estima i que treballarà per la Font d’en Carròs.

2 LES NOSTRES PROPOSTES. La prioritat del BLOC és la creació de llocs de treball. Més endevant continuarem ampliant les nostres propostes en concret, en aquest primer contacte cal explicar quin és el nostre compromís amb la ciutadania de la Font
3 EL NOSTRE COMPROMÍS: UNA ADMINISTRACIÓ EFICAÇ, AMB  LA PARTICIPACIÓ DELS CIUTADANS
L’AJUNTAMENT DE TOTS , PER TOTS I EN CONTRA NINGÚ
Donades les actuals circumstàncies econòmiques del nostre poble i del País, no és el moment de fer grans promeses electorals. Cal, en la situació actual,  donar pas a equips que sàpien gestionar, és a dir, aprofitar al màxim els recursos existents.Que facen un govern de tots, no el govern d'una part del poble en contra de l'altra. És el moment d'acabar amb l'enfrontament entre fonters

a.)    Modificar el reglament del plenari municipal per a permetre la intervenció del veïns,  que conste en acta la seua participació. L’Administració ha de prendre el compromís, en un temps raonable, de donar resposta a les demandes dels mateixos veïns.

b.)     Informar als veïns de les qüestions municipals a través del BIM (El Cabut) on tindran un espai tots els grups municipals i associacions del poble. El Cabut ha de deixar de ser l’autobombo del govern de torn.
c.) Nosaltres defenem que el govern municipal ha de recollir totes les sensibilitats del poble, tots els que vullgen participar en la gestió del poble han tindre la oportunitat de fer-ho.  
Si alguna persona desitga una explicació o ampliació de les propostes, no té més que contacta amb nosaltres. Aquestes són breument explicades les nostres propostes, però han de ser de tots, així que qualsevol sugeriment serà acceptat, per això hem obert una adreça electrònica on podeu fer-nos les vostres propostes bloclafont1011@gmail.com 


1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé!, a vore si definitivament canviem la forma autoritària de gobern municipal i ho fem bé i amb transparència.