dimecres, 25 de maig del 2011

PACO HA PARLAT EN LAS PROVINCIAS

El cap de llista de Plataforma ha comentat en las Provincias que cosidera que el PP i el PSOE tenen els mateixos resultats i que no vol "defraudar als votants", donada la "difícil " interpretació del que diu ho copiem tot:
"Plataforma de la Font ha logrado 423 votos. Su candidato, Paco Muñoz, manifestó que a la hora de pactar valorará tanto las propuestas del Partido Popular como las del PSPV, ya que está abierto a todo. «Como los votantes han respaldado de manera similar a socialistas y populares, no les queremos defraudar, y por eso esperaremos a que se pongan en contacto con nosotros», dijo Muñoz".
És a dir està espereant que es posen en contacte amb ell i que li facen propostes. El que no avança és que demana ell i a qui prefereix com a soci. Així doncs, tot està en l'aire, encara no se sap res del que passarà i els rumors continuen.
Recordem que el dia 11 de juny és la consticució del nou Ajuntament, encara hi ha temps de sobra per fer un pacte. També cal recordar que si Plataforma n pacta amb ningú i es vota ell mateix, l'alcalde serà Gaspar, del PP, per ser la llista més votada.

2 comentaris:

FONTER ha dit...

Per ha evitar posibles malentesos. Paco es referix a que PLF no vol defraudar a la gent de La Font (tant als que l'han votat com als que no), volem aprofitar esta oportunitat, per lo tant hem d'escoltar a tots i reflexionar que es el millor per al poble, tenim una gran responsabilitat entre mans i anem a fer el més responsable i honorable possible. AIXÒ DIU FA 1 H. PLATAFORMA AL FACEBOOK

Anònim ha dit...

No m'agradaria estar en el lloc de Paco, perquè crec que a les seues mans està el futur del poble per als propers 4 anys. Per a mi, no es una decisió tant complicada, perquè si després del que li ha passat fa un pacte amb el PP, a mi em demostra que sols l'importa manar i estar al poder. Espere que pel bé del poble, no es faça ningún pacte, ni amb el PSOE ni amb el PP. Encara que per a mi Gaspar no es mereix ser l'alcalde de La Font, el que necessita el poble ara, és que Gaspar segueixca d'alcalde però en contra es trobe a una gran oposició, i que l'apreten per a que desfaça el merder que ha fet a l'ajuntament. Se que amb el treball de PSOE, Bloc i PLF es podrà conseguir.