dijous, 12 de maig del 2011

Gaspar més nerviós, ara ataca als veïns.

Gas par  continua manifestant el seu nerviosisme, ara fa un ban, el fotocòpia i el reparteix per tot el poble. Però quina és la notícia tan important que mereix tal desplegament de medis? Doncs que uns veïns estan enfadats amb la gestió de l’alcalde i ho manifesten públicament. El sr. alcalde ha utilitzat els recursos de tots per contestar a les demandes d’uns veïns del nostre poble, què fent ús de la seva llibertat d’expressió han penjat unes pancartes als balcons de casa seva.
Ens estem referint al ban que ha fet, i fotocopiat per repartir a tot el poble en contestació a les demandes dels veïns. Al Ban diu que el veïns no volen pagar la llum i que els mouen motivacions polítiques, res més. No oblidem que qui està en campanya electoral és ell, utilitza recursos de tots per la seva campanya política; molt malament Gaspar, pagat tu la campanya, però que es podia esperar vist el que ha fet aquests quatre anys?
D’altra banda no explica la situació; sols, com sempre, faltant als veïns acusant-los de malpagadors. Tot i això, el diumenge passat 8 de maig, al diari Levante no els deia això, és més, afirmava que els havia oferit enganxar-se a l’enllumenat públic, si senyors, a la llum de tots. Com veieu, Gaspar opina que el poble és seu i als suposats malpagadors els ofereix la llum de bades. A veure si el problema dels veïns és més complicat? No serà que Gaspar  els va oferir una cosa que no podia donar? Fora convenient que els veïns expliquen el perquè d’aquesta protesta. Té alguna cosa a veure amb que l’ajuntament de Gaspar per la pressió de Colau  va donar una cèdula d’habitabilitat als pisos de Park IV sense tindre encara tots els tràmits per la l’enganxe de llum fet? Té alguna cosa a veure que acomiadaren al tècnic municipal i contractaren a un que treballava al despatx de Gaspar?
És culpa de veïns malpagadors o de la mala gestió del sr. Gaspar com alcalde. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Així és el senyor alcalde de La Font, ja ho té bé!!! Ja s'aprofitat prou del poble!!!

Anònim ha dit...

No se, pot ser que l'apartat segon de la vostra exposició diga prou veritats. Per ahí va l'asunt. L'actual batle ha fet de La Font el seu propi "corralito". Busca recoltzament per tot arreu, pero te un bon....fanguero.