dimarts, 5 de febrer de 2013

BLOC, COMPROMÍS PER L'ESCOLAAmb les darreres ventades, va caure el cartell que anunciava la nova escola, tot un símbol de com tenim l'escola, el poble i el País; per terra. tot i això des del Bloc-Compromís no ens sentim responsables del que ha passat, nosaltres proposavem un altre model econòmic i social i continuem proposant-lo. Ara és el moment de deixar de confiar en lladres, mentirosos i vividors.

Pel que fa a l'escola, nosaltres continuem com sempre, demanat un centre nou i ja. No hem mentit com altres, no hem fet promeses enganyoses, com altres; continuem fent la nostra tasca a les Corts Valencianes i al Plenari municipal. per a mostra un botó, millor dos: Josep Mª Panyella, diputat de Compromís el dia 29 de gener va preguntar al Govern de la Generalitat dues preguntes molt breus:
  1. Quin és l’actual estat de tramitació de la construcció del col·legi públic Francesc Carros?
  2. Quina és la data prevista per començar les obres d’aquest centre públic?.
A veure quina és la resposta.

D'altra banda, al plenari municipal de la setmana que ve anem a presentar una moció per demanar informació a la Conselleria sobre l'estat de l'edifici de les escoles; amb els següents punts d'acord:

1. El Ple de l’Ajuntament de La Font d’en Carròs acorda sol·licitar al Consell de la Generalitat Valenciana, que torne a incorporar els tècnics de prevenció a la que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, actualment adscrits a l’INVASSAT, per tal de garantir la seguretat en els centres educatius del nostre municipi.

2. El Ple de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs acorda sol·licitar a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, una inspecció tècnica del CEIP Francesc Carròs, per tal de certificar i garantir el seu bon estat.

3. El Ple de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs acorda sol·licitar a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, informació sobre si en els informes dels tècnics que acrediten deficiències en els centres educatius valencians, consta algun del nostre municipi.

4. L’alcaldia retrà comptes d’aquestos acords en el proper plenari ordinari que se celebre.

Nosaltres anem fent, altres mentint.1 comentari:

Txema ha dit...

Tots i totes hem de mobilitzar-nos per l'escola nova a la Font, sembla que el moviment de mares i pares de l'escola comença a donar els seus fruits, fan articles a la premsa, estan recollint signatures, etc.
Caldria vore si l'ajuntament, en concret l'equip de govern, accepta aquestes propostes que plantegeu i voten a favor. Vos recorde que en un article de "Las Provincias" l'alcalde dia que estava colze amb colze amb l'AMPA per l'escola nova.