dimarts, 31 de maig del 2011

GASPAR MOU FITXA

Gaspar ha fet declaracions a Radio Gandia, afirma que ja ha mantés alguna reunió amb Plataforma i que estan "limando asperezas" entre ell i Paco Muñoz. També ha recordat que el PP i Plataforma tenen el mateix perfil de votant. després comenta que està disposat a governar en minoria mijançant "pactes puntuals". Afirma que no està disposat a donar l'alcaldia a Plataforma. Podeu llegir la notícia si punxeu
Com veieu les coses comencen a moure's poc a poc, sembla que el pacte entre PP i Plataforma es possible si escoltem a Gaspar, clar. També és possible la tornada a la "casa comuna" dels mebres de Plataforma. El rumor que es va escampar la setmana passada de la reunió entre Gaspar i Paco és cert. tot i això sembla que encara no han tancat el pacte; tampoc ha dit ningú que han trencat les negociacions. Del que encara no hi ha ninguna notícia és dels possibles contactes entre Plataforma i el PSOE. Sembla que no és la prioritat de cap de les dues forces polítiques, o que ho porten amb molta discreció, que tot pot ser.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

LO QUE FALTAVA, NO ERA PACO EL QUE PREGONAVA QUE ELL NO TENIA QUE DONAR ELS VOTS A NINGÚ,L´ENEMIC DORMINT A TA CASA, JA TENIM LO MATEIX QUE FA CUATRE ANYS, SI ES AIXÍ PACO JA ESTA ACABAT, HA DEFRAUDAT ALS SEUS VOTANTS QUE EN POQUES PARAULES ES LO MATEIX QUE DIR " ANTES MUERTA QUE SENCILLA"

FONTER ha dit...

MISSATGE PENJAT PER PACO MUÑOZ AL FACEBOOK:
Mira que li agrà a Gasparet liar a la gent i montarse películes. Que vaja vingut a buscar a PLF , cosa normal i no es l'únic, no significa que anem a accedir ni a donarli rés!! Jo pose cara i nom en este comentari, tots hem coneixeu, el día 11 tornem a parlar.