divendres, 9 de desembre del 2011

PROPOSTA CULTURAL PEL CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana podem disfrutar d'una oferta cultural d'allò més completa al nostre poble: Música, Teatre i Pintura.
El dissabte a les 20'30 h. a la Parròquia hi ha un concert de l'Orfeo Borja, faran una actuació que constarà de temes nadalencs. Tot i que encara entem en Advent, és a dir en la preparació pel naixement del Nostre Senyor, bé està que començem a preparar el nostre espèrit per la festa de Nadal. A més, si per la preparació disposem de la música coral de l'Orfeo Borja encara millor. El concert és a benefici de Càritas del nostre poble, un altre motiu per assistir.
A la web de l'Orfeó trobem el contingut del concert: "L'Orfeó Borja de Gandia presenta per a aquest concert un programa de cançons de temàtica nadalenca dividit en dues parts. Per a la primera s'ha triat un repertori de autors importants dins de la música coral, com ara Tomás Luís de Victoria, Sergei Rachmaninov o John Rutter, amb cançons relacionades amb el Nadal. En la segona part s'interpretarà una selecció de nadalenques populars de diferents països. En aquest concert es presentarà a Nadia Stoyanova com a nova directora musical de l'agrupació."

El diumenge podem assistir al teatre, en aquest cas a la modalitat de monòlegs, serà a les 19'30 h a la Casa de Cultura: El grup "Tres i no res" presenta l’obra: "El bancal de la discòrdia". Amb ella es pretén que el públic passe una estona agradable amb un trio tan efervescent com actual. En l’obra es recullen textos i anècdotes de les comarques, ja que la realitat sempre supera la ficció. Dos homes (Blas i El Gamba) i una dona (Carolina Ferrer) s’han llençat a aquesta aventura. Ells donen vida a tres personatges rurals i alhora moderns; tres monòlegs lligats entre sí per les relacions personals i les malalties. El viatge ha esta molt interessant i desitgem que l’espectador torne a casa amb un somriure a la boca. VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES LA MATEIXA SETMANA, DE 19H A 21H,A LA CASA DE LA CULTURA. PREU: normal 5 euros, reduïda 3 euros.

Per suposat continuem recomenant la visita a l'exposició de Antoni Vidal, Xacal; pintor del nostre poble que està a la Sala de la Muralla al Casal Jaume I de Gandia. Allà trobareu obres de diferents estils, menció especial mereix la sèrie de retrats.