dijous, 27 de maig del 2010

L'ESCOLETA SERÀ DE GESTIÓ PRIVADA.

Si senyors i senyores, el senyor Gaspar ha reconegut que l'escoleta serà de gestió privada, sols cal que escolteu el segon minut d'aquest mp3 (punxeu). A més el primer minut és Gaspar en estat pur, el PSOE pregunta unes qüestions sobre l'escoleta i L'alcalde diu que no es tema d'aquest plenari extraordinari: l'únic punt de l'ordre del dia era aprovació del conveni entre la Conselleria i l'Ajuntament per autoritzar l'Escoleta del poble. Va i diu que no és el tema del dia!!!!.
Ara, qui ha vist el PP del poble i que el veu, recordeu allò de no privatitzar l'aigua del poble: privatitzada; malgrat una sentència en contra. Recordeu la privatització de la gestió del gimnàs feta pel PSOE i el PP en contra; continua privatitzada. Que pensaran el votants.

5 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No entenc perquè heu votat a favor, ells en els seus vots tenien prou. Les subvencions van a tots els alumnes i no crec que ningú vos tire res a la cara per lo del vot a favor. M'heu decepcionat com a grup, el que importa es que hi ha 7 vots a favor escoleta concertada, 2 abstencions i 2 vots en contra.
Així que tant de fer oposició i al cap i a la fi sempre voteu a favor d'ells.

El ritme ha dit...

Per la gestió municipal del gimnàs es tindria que convertir als responsables actuals en funcionaris, de un més a l'altre. En canvi, per l'Escoleta, el contracte es per 25 anys i en cas voler comprar l'edifici, tindriem que pagar 700.000€. Es veu clar que aquesta comparació no es justa i no devem repetir-la.

FONTER ha dit...

Anònim, valorem la crítica i que segueisques la nostra acció política; tot i això, permet que t'explique el sentit del nostre vot: si escoltes l'audio, veuràs que votem a favor perque cal el conveni per tindre el permís d'apertura, cal un nombre de registre. Si no es te, ni una escoleta pública, ni concertada, ni privada, no hi hauria escoleta. De fet el conveni no és més que demanar alguna cosa així com el permís per fer una instal·lació educativa.

joven ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.