dissabte, 13 de setembre de 2008

INFORMACIÓ SOBRE L'ESCOLA

PUBLICAT A GENTE DE LA SAFOR D’AQUESTA SETMANA PÀG. 19-20

En La Font d’en Carròs se anunció la próxima construcción del nuevo colegio, para el cual el Ayuntamiento ha cedido el solar, pero el proyecto está aprobado desde hace tres cursos y hoy en día no tiene ni el permiso de obras. El colegio está en situación precaria y peligrosa, al tener que subir a las aulas del primer piso el alumnado del ciclo inicial. No hay calefacción y dos barracones que no dejan espacio para el recreo ni para la práctica de la educación física.

CONTESTACIÓ DEL BLOC

Benvolguts companys de Gente de la Safor, el motiu del present escrit és rectificar les afirmacions que feu en la vostra revista, en el seu darrer número. En l'article sobre els barracots, en el pas de la pàg 20 a la 21 parleu de la situació en el poble de la Font. Doncs bé, la vostra informació no és del tot exacta; a saber, dieu que l'ajuntament ha donat el solar i que tot i estar el projecte fet no es construeix l'escola. El fet és que el solar encara no existeix, està vinculat a l'aprovació d'un Pai amb més de 500 vivendes que per diferents problemes encara no està aprovat, i sembla que tardarà. O de l'aprovació definitiva del PGOU, que a dies de hui ha estat en exposició pública, sense resoldre encara les al•legacions, després ha d'anar a la Conselleria, aquesta aprovar-lo i després aprovar-ho en plenari. Coneixent el procés de tramitació, i esperant que la nova llei urbanística no siga anul•lada per la Comissió Europeu caldrà més de mig any per poder oferir el solar en condicions, aleshores serà el moment de la Conselleria d'Educació.

El fet de dir que el solar existeix és fer cas a la contaminació mediàtica que va fer en el seu moment l'exalcaldessa Imma Monzó que va aconseguir fer un pacte amb els propietaris del sòl rústic on després del Pai, o amb el PGOU, anirà l'escola, però el que hui en dia té l'ajuntament és una parcel•la rústica on la Conselleria no pot construir, tot i que si que és cert ja han fet el projecte.
El que si que és cert del vostre article és la penosa situació de l'escola actual.
Totes aquestes mentides han estat insistentment denunciades pel Bloc, però sembla que han calat tant que inclús es donen per certes.
Miquel fuster regidor del Bloc a la Font d'en Carròs

Gràcies per la vostra atenció