divendres, 22 d’agost del 2008

COMUNICAT DEL PSOE





Carta al Sr. Gaspar Pérez, alcalde de la Font d’En Carròs

L’alcalde de la Font, el Sr. Gaspar Pérez, ha volgut ser el primer pregoner de les festes de Moros i Cristians: si volia el títol de pregoner, ja el té.

És tot un senyor, s’imposa a la voluntat de la junta de Moros i Cristians, tot passant per damunt del membre de la junta que s’havia encarregat de buscar la persona que creia més adient per aquests afers. El pregó ja estava preparat al gust de la junta, però l’alcalde ha fet una alcaldada i ha desautoritzat la voluntat de la junta per imposar el seu criteri. Davant d’aquesta imposició de l’alcalde, alguns membres de la junta han sentit por, perquè no volen enfrontar-se amb l’alcalde. Però n’hi ha hagut un, més valent, que ha dimitit perquè s’ha sentit desautoritzat.

El pregó ha estat soporífic. Soporífic perquè l’alcalde (tot un senyor...) s’ha presentat amb americana i corbata. Soporífic perquè no se sentia bé i l’alcalde s’entrebancava en la lectura. L’havia escrit ell? Si és així, cal que aprenga a llegir en públic, de manera fresca i amb una miqueta de gràcia.

Així no anem bé, Sr. Gaspar. Vostè, en la salutació de festes diu que comença “una nova trajectòria en què les festes comencen a celebrar el que la gent del nostre poble vol” (Tira pallús, que m’estaque!!!). Continua dient: “la comissió de festes està per a coordinar i no per a imposar”. Vostè sí, senyor Gaspar, per això és l’alcalde (amb permís del senyor Colau). I més endavant diu: “Vos convide a participar a tots els actes...”. Això sí, sempre que vostè siga el protagonista.

Senyor Gaspar, si parlem de protagonisme vostè no en necessita més: presideix els plenaris i fa callar l’oposició quan li sembla; és el que porta la vara en la processó i diu on s’ha de col·locar la resta dels edils; imposa la ubicació de l’Escoleta enfront de la voluntat de l’oposició i de molts veïns del poble que vostè no els deixa parlar perquè no els rep.

El grup socialista de la Font volem donar-li un consell, perquè el poble s’ho mereix. Faça un acte d’humilitat, siga intel·ligent i demane disculpes a la junta de Moros i Cristians. No s’enteste a enfrontar unes persones amb altres i no provoque dimissions. El poble necessita pau i tranquil·litat. Si vostè vol que l’adulen, ja té prou claca amb el seu partit, el PP (amb permís del senyor Colau). Deixe-nos les festes en pau!!