divendres, 14 de desembre del 2012

RESUM DEL PLENARI D'AHIR


Al plenari es va aprovar diverses mocions d’interés pel nostre poble: La primera moció interessant va ser la proposta del PSOE, fent-se ressò de les demandes de diferents col·lectius i del mateix Bloc Compromís per què es destinen els fons que dóna la Diputació (PPOS) a la construcció d’un quiosc i un centre social en la Plana per tal de donar servei tant a la gent que va al parc com al poliesportiu com a la piscina. Aquest projecte és molt important; permetrà solucionar una demanda social i crear valor i inversió pel nostre poble.

La segona moció aprovada va és la proposta de Plataforma per a Font en contra dels desnonaments, que amb l’aportació i esmena del Bloc-Compromís es completà amb la creació d’una borsa de vivenda social al nostre poble.Cal destacar que l'aportació del Bloc Compromís en el sentit de crear una borsa de vivenda social per els perjudicats dels desnonaments, aquesta borsa estarà gestionada pels serveis socials o una ONG i permetrà aprofitar el molts pisos tancats i nous que hi ha al poble en mans dels bancs.

La tercera moció va ser una del PSOE en la què demanava una millor incorporació del nostre poble a les noves tecnologies, cosa que ahir mateix va avançar amb la presentació de la nova web del poble

També s’aprovaren,  a proposta de la FVMP i de la Mancomunitat de la Safor, dues mocions en defensa de la Mancomunitat de municipis que el govern central vol eliminar. Reconeixent la tasca que fa la mancomunitat i la utilitat que té pels pobles que la integren.

En la valoració negativa, la discusió final amb crits i eixides de to que va haver entre el sr. Alcalde i el portaveu de PSOE.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No se quin tipus de discussió van tindre el Sr. alcalde i el portaveu del PSOE, però l'alcalde hauria de predicar amb l'exemple i complir les regles i normes, i després eixigir als altres.
Quan circule per la Font amb cotxe, que porte els xiquets menors de 3 anys al seient de darrere i amb la cadireta, no als braços de l'acompanyant del seien de davant.
ES UN EXEMPLE!!!!!!!
A ell, els municipals no el multaran, NO?

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Em sembla, que sempre les persones, que tenen que donar exenple, son les que es pasen les normes per la torera.
Y crec que les diverses opinions, se poden parlar en educasio sense crits, qui mes chilla, no te mes rao.
Em pareix, molt bona, la faeina de compromis, seguiu aixina, no cambieu mai.