dilluns, 19 de setembre del 2011

L'ACTA DEL PLENARI DE L'ESCOLETA I LA PLANTA DE BASURES. DE LA WEB DE ONDANARANJA

OndaNaranja ha penjat l'esborrany de l'acta del plenari del dijous 8 de setembre. Obviament és l'esborrany ja que cal la seva aprovació definitiva el plenari que ve. És la transcripció completa de tots els puns i acords, manca, és cert, el més sucòs, les internecions en el torns de debats, però sembla que no és legal, tal i com s'expresa la pròpia acta:
"L’esborrany d’aquesta acta contén els acords adoptats en la sessió sense que aparegueren reflectides les
intervencions dels regidors en els debats ni en el punt de precs i questions i es redacta per tal de donar compliment a
l’obligació prevista en l’art 56 de la Llei 7/1985 de 2 d’abril de bases del règim local y 196 del ROF."
Felicitem a Ondanaranja pel fet de penjar l'acta i esperem que siga així en totes les posteriors. Això també ens permet demostrar que al plenari es van aprovar coses més importants que el estèril debat de l'escoleta provocat per l'alcalde. Sols teniu que obrir el link i tindreu l'acta completa, sense els comentaris i debats ( el més sucòs, repetim).
PD. Aprofitem per desmentir que no volem res d'Ondanaranja, aquesta entrada ho demostra, són un dels nostres mitjans de referència per informar i informar-nos de la Font. Repetim, Ondanaranja per parlar d'aquesta acta no van trucar al regidor del Bloc-Compromís en la Font. També és cert que nosaltres no fèrem cap nota de premsa al respecte, si fèrem una entrada en aquest blog.