dimecres, 21 de setembre del 2011

LA RESPOSTA DE ONDANARANJA. NOSALTRES ENS RENDIM






















Bonic article dedicat a nosaltres sense citar-nos, però amb la claretat suficient per identificar-nos. Molt bé Carmen, això és ètica o poètica?. Per això deu ser el títol. Com no hem tingut un mestre d'ètica tant bó com tu, farem unes preguntes a veure si algú, amb un mestre més bo, sap contestar.
És culpa d'aquest blog que un mitjà de comunicació equivoque la Font amb Rótova? Quan ho fa, cal corregir i disculpar-se o sols corregir?
Una de les màximes del periodisme ètic és contrastar la notícia? Si un polític ataca als altres, és lícit i ètic,  reproduir les informacions sense preguntar als altres al·ludits? No al Bloc, a tots els acussats.
És possible que cap dels mebres de l'oposició de la Font tinga el tlf connectat? El del Bloc, que no ha tingut un bon mestre d'ètica potser si; però i el del PSOE, tan bon xic? On són les seves declaracions? i el de Plataforma? i les declaracions?
No volem entrar en guerres, ara que sabem que és ètic utilitzar una editorial per atacar, però també és ètic no contrastar, no preguntar i sobre tot no escusar-se pels errors. Procurarem actuar amb és ètica:
Carmen, ens rendim. Tu saps d'ética i nosaltres no, tu has estudiat i nosaltres no tant, perdona'ns i recomana'ns un manual d'ètica periodistica i un de general. Procurarem llegir-lo.
PD. ONDANARANJA CONTINUA SENT UN DELS NOSTRES MITJANS DE REFERÈNCIA SI ENS DEIXEU CONTINUAREM ENLLAÇANT LES VOSTRES NOTICIES I ENVIANT-VOS LES COMUNICACIONS. SI NO VOLEU, SOLS TENIU QUE COMUNICAR-HO.