dilluns, 25 de juliol del 2011

COMUNICAT DE CESSE DE JUNTA DIRECTIVA DE LA BANDA

La Junta Directiva comunica el seu cessament, també que el concert pel dia 29 es farà, però s'ajorna el sopar de germanor. També comunica que la Federació de bandes ha acceptat el cesse i la nova gestora. Adjuntem el comunicat de la directiva cessant.

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora...

Anònim ha dit...

Cal que totes les parts que conformen l'Associació Musical es deixen ja de tonteries i que si realment es importa aquesta Associació es dediquen a treballar constructivament per ella i es deixen ja de tonteries de si la culpa es d'uns o d'altres. En aquesta vida mai ni uns son sempre tan bons ni altres tan ruins, cadascú veu la seua part de la truita. La pregunta es ¿Perque no es deixa tot el mon de tonteries i s'oblida el passat? ¿perque no es treballa per a fer una Associació com el poble de La Font es mereix, mirant al futur, en lloc d'estar traent sempre el passat? ¿Es que es produeixca el que es produeixca, no va a canviar mai? Es que si està perque està i si cessa perque cessa, Realment aquells que aprecien aquesta entitat, que ho demostren treballant per ella, i a aquells que no els importe en absolut, que facen el que es done la gana, però que facen el favor de deixar de dir i fer tonteries. Les coses s'han d'encaminar d'altra forma. Venen temps de canvis i l'Associació serà el que els socis i musics i simpatitzant vullguen que siga, potser la millor Banda, Associació i grup d'amics, on tot el mon pot estar integrat, o bé un gran caos, sense direcció ni ofici ni benefici. Els Socis i Músics tenen la paraula.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb l'últim comentari: a qui no interesse l'Agrupació, q es deixe d fer la mà ja!!! i deixe que els q tenim il.lusió i ganes puguem tirar endavant les coses...!!! ànim a Fina i els demés, el qui no treballa no s'equivoca!!!

Anònim ha dit...

També d'accord amb els darrers comentaris, però voldria contestar als comentaris fets per la senyora Irene Vercher al facebook.
Encara que en algunes coses li done la raó, per exemple, en el contingut de la carta d'acomiadament de Fina, que considere no és el més apropiat, ja que hauria d'haver deixat el càrrec sense clavar més puntelletes ni punxar, però en altres com la formació dels músics en l'escola, cal dir que sense banda no hi hauria possibilitat de tindre escola i sense l'esforç dels músics que en formen part tampoc, ja que part dels seus beneficis van a l'escola de música.
Considere també que si hi havia molta gent, en desacord amb la política de la junta, haurien d'haver pres una decisió més constructiva, com presentar-se a les eleccions que es van fer a principi d'any i varen quedar desertes, i no una tan destructiva i covard com criticar, desapareixer i montar-se una xaranga pel seu compte, sabent que amb exixa política sols anaven a perjudicar la banda, l'escola i per tant al poble.
Anime a tots els músics, pares i mares, socis a oblidar el passat i pensar en el futur, on pugam tindre una associació musical digna d'un poble com la Font, d'una categoria que de segur ens mereixem.

irene vercher ha dit...

M´agradaria contestar a l´anònim que ha fet un comentari sobre la meua contestació a la carta d´acomiadament de Fina: Quan Fina va decidir convocar eleccions(perquè els estatuts no pintaven res per a ella), les va convocar quan a ella li va pareixer convenient(la qual cosa diu molt sobre la seua particular forma d´entendre la vida), com dia quan va convocar les eleccions hi havia ja, tal nivell de destrucció per part de la sra ex-presidenta cara als músics, tals maniobres i tan brutes i maquiavéliques que no es poden posar ací. A més a més, per part de la banda es va convidar a algún músic a abandonar-la, i quan ja estva tot bén empastraet va ser quan miraculosamnet es van convocar les eleccions....Es que no sé qui eres anònim, ni la informació que tens o t´han donat, no tinc la costum de contestar a qui no sé qui és, i passe ja d´este tema, pero crec que quan et refereixes a la xaranga dient-los que són covards, i que han pres una decisió destructiva deuríes identificar-te, almenys per donar-los l´oportunitat de contestar-te. Tal i como jo te l´he donada al fer el comentari amb el meu nom i cognoms (per cert el comentari el vaig fer al facebook i tu em contestes al blog dela font, podies haver-me contestat al facebook també, pero aixó ja seria de valents)