dilluns, 21 de febrer del 2011

QUI TE QUE FER L'ESCOLA NOVA?

Les escoles i instituts que fa la Generaliatat les fa CIEGSA, una empresa pública que està en fallida. Ho diu el Levante-Emv, Deu més de 2.045 milions d'euros, no ens atrevim a passar-ho a pessetes. L'escola de la Font l'ha de fer esta empresa, que deu més que el valor total de les escoles que ha fet al llarg de la seva vida, és a dir, que són uns lladres "de cuidado". Deuen tant, que l'any passat no van licitar cap centre nou, sols van acabar els que ja tenien en marxa. Vist el panorama, penseu quan ens tocarà als de la Font tindre escola nova.
Podeu creure la realitat o les mentires i mitges veritats de Gaspar i Colau. Per exemple, què estan fent al solar de les escoles? les escoles, els carrers per fer el solar o passejant una grua amb un operari per enganyar al personal? Apropeu-se a les obres i mireu.
Segon pregunta qui paga eixa grua i eixe operari? La Generalitat, l'empressa COESMI que avança els diners o l'ajuntament per disimular que no es fa res?

3 comentaris:

Rubén Malonda ha dit...

El més lògic és que el termini de execució de 12-13 mesos el complisquen, però donat la complicació orogràfica que presenta hauran d´anar a marxes forçades.

No crec que una empresa estiga per a perdre diners per a urbanitzar i a més amb tants diners.

Sobre si la empresa que hauria de fer la nova Escola. Doncs, en altres ajuntaments, han fet la seua Escola amb els mateixos diners dels contribuents del poble, però això és una temeritat i cal ser valent per a ferho. La Font, malauradament, estaria clavant-se en camisa d´onze bares.

L´únic que espere que la reurbanització de la zona estiga ben feta i en els terminis marcats, ja que diria que és la principal complicació que presenta per a fer la Escola.

PD: Ja està en marxa el Blog.

Un fort abraç!

Anònim ha dit...

Salutacins Ruben, el problema els que la urbanització de la parcel·la s'ha de fer amb diners del Pla Confianza (ja saps que no hi ha ni un clau) i una vegada fets els carrers, caldria licitar, adjudicar i construir l'escola (ja saps que no hi ha ni hi haurà un clau) El que estan fent ara no és fer els carrers, ja que Camps no paga; són "treballs previs" que fa COESMI amb un convenni signat amb l'ajuntament.

Rubén Malonda ha dit...

Comentava l´obra de la Font, perquè a Algemesí que tenim la reurbanització de la Plaça de Mercat ja estan obrant-lo a marxes forçades i, a més, que també el PP va mentir al poble ja que el que volien fer es aparcaments subterranis i no el Mercat que es el que demana el poble.

Aleshores, ja entenc una mica la situació que passava, ja que em pareixia prou rar la urbanització tan lenta. Cal dir que fer això és força complicat i que cal sumar esforços, ja que es complicadíssim.

Un fort abraç!

http://rubenmalonda.blogspot.com