dimecres, 3 de desembre del 2008

EL BLOC I EL PSOE DEMANEN UN PLENARI EXTRAORDINARI

Els grups municipals de l PSOE i del BLOC en l’Ajuntament de la Font d’en Carròs han demanat a l’alcalde Gaspar Pérez la convocatòria d’un plenari extraordinari amb el propòsit que la construcció de l’escoleta municipal s’aculla al REAL DECRETO LEY SOBRE EL FONDO DE INVERSION MUNICIPAL DE 28 DE NOVEMBRE DE 2008. Els famosos 8000 milions que ha aprovat el Govern Central pels ajuntaments.

La finalitat d’aquesta demanda de convocatòria és d’una vegada, i per sempre, desemmascarar les mentides que el Govern del PP i PSD han dit al respecte de l’escoleta amb la única finalitat d’entregar l’ensenyament de 0 a 3 anys a una empresa privada.

Si aproven la proposta del PSOE i El BLOC, l’escoleta es construirà el més aviat possible, les obres començaran en gener; i a més, no costarà ni un cèntim a l’Ajuntament. Deixant així sense cap sentit el procés de privatització de l’escoleta encetat pel govern municipal amb l’escusa de manca de finançament.
Una escusa que els fets demostren falsa ja que sols amb normativa autonòmica d’aquest any, es tindria subvencionada la meitat de la construcció i bona part de la gestió: ordes de la Conselleria de Benestar Social de 14 de novembre i de 4 de juliol.