dilluns, 29 de setembre del 2008

LA FONT D'EN CARRÒS . VOLEM L'ESCOLETA PÚBLICA

El Bloc Nacionalista Valencià de la Font ha presentat unes al•legacions a l’Estudi de Viabilitat i l’Avantprojecte d’explotació i construcció d’una escoleta infantil que va presentar l’Ajuntament governat pel PP i PSD.Sí, no cal oblidar que els vots de Colau són imprescindibles per cometre aquesta agresió a l'escola infantil pública; recordeu quan demanava en el Cabut què és ser progressista? salvador, ara tens una ocasió per demostrar que eres progressista.
El nostre posicionament és que l’ensenyament ha de ser públic i gratuït des dels seus inicis. A més a més, creiem que tal com es planteja aquest projecte és del tot inacceptable perquè hipoteca l’educació dels nostres xiquets i dels que vindran durant 40 anys, a més de les raons que s’exposen a les al•legacions que adjuntem.
A més, al plenari del dijous 25 el Bloc va demostrar que hi ha recursos financers al consistori per pagar l’escoleta infantil, ja que hi ha consignats prou més diners del que està pressupostada en el concepte “romanent de tresoreria” una de les figures que l’actual normativa reconeix per el finançament de les entitats locals. Segons consta la intervenció de l'Ajuntament es podria pagar en aquest exercici tota l'escoleta, en diners públics, sense endeutar-se ni augmentar els impostos.
En poques paraules, l’Ajuntament té diners per pagar l’escoleta, per això ens pareix tan escandalós el fet de voler-la privatitzar.Quins interesos hi ha al darrere? Gaspar, contesta.