dimecres, 16 de gener del 2013

TORNA L'ESCOLA

Hui al diari Las Províncias trona aeixir el tema de l'escola del nostre poble. i ha un extens article en el que els pares i mares denuncien totes les mancances que te el centre i el retard en la construcció del centre nou. pel que llegim a la noticia tot continua igual, el centre cau a troços, no hi ha bbiblioteca, hi ha barracots i el que més destaca el periodista, l'alumnat menja al costat del serveis en un passadís, i sembla que això molt higiènic no potser. Això mateix ja es va denunciar, igual igual en el mateix diari en 2009, llegiu.
Destacar la resposta de l'alcalde:

"El alcalde de La Font, Gaspar Pérez, dijo que la situación es insostenible y añadió que el AMPA cuenta con todo el apoyo del Ayuntamiento. También explicó que ha reclamado la construcción de una escuela nueva nueva a la Conselleria en varias ocasiones: «Hemos ido de la mano a pedir el centro, los representantes de los padres y yo como alcalde, y nos han asegurado que cuando se hagan colegios el de La Font estará entre los primeros»."

Cal preguntar-li que vol dir "de los primeros" en aquest Blog ja li preguntàrem GASPAR DE L'ESCOLA NOVA QUE? arrel de la publicació del centres que construirà la conselleria aquest any, on no està el de la Font. Comencàrem ja fa temps, quan ni el PP ni el PSOE deien la veritat, mireu l'article de 2008
No serà per les promeses que ha fet Gaspar mireu en  novembre de 2010 nosaltres des d'aquest blog hem dit moltes vegades que les coses es fan mal i mal acaben VEGEU L'ESCOLA UNA MICA MÉS LLUNY allà pel 2010.