dilluns, 5 de novembre del 2012

25 anys de la barrancada a la Font

carrer València
carrer Diputació enfront de bar del Rei
Recentment ha fet 25 anys de les greus inundacions que va patir el nostre poble i tota la comarca en general. Als mitjans comarcals s'han fet ressò del fet, pel nostre poble ha passat geirebé de puntetetes.
Des del Blog La Font d'en Carròs volem recordar aquells fets i sobretot fer força perque no tornen a passar.
els xorros després de la desgràcia
carrer Diputació enfront de bar del Rei
primer tenim unes poques fotos que hem reunit de les la riuada al nostre poble. Cal recordar que el barranc que passa pel mig del poble es va desbordar i va provocar la riuada als carrers València, Diputació, principi del Cervantes, Constitució i Xorros.
L'aigua va entrar a les cases, i va arrasar amb tot el que va trobar, especialment greu va ser el que va passar amb els cotxes ja que en aquests carrers, els més amples del poble, són on més cotxes estacionen, tots els cotxes van anar a l'entrada del poble, on ara està la rotonda.

També veiem les portades dels diaris Las Províncias i Levante del dia després de les inundacions. destacar que en un primer moment els mitjans de comunicació, diaris, ràdios o teles no parlaven de la Font, ja que va quedar totalment aïllada i la resta del món no va saber de les nostres desgràcies fins que va passar un dia o dos.





Ací teniu els fragments de les notícies de canal 9 sobre els 25 anys de les inundacions, en els finals parlen de la Font, amb imatges i entrevistes als veïns.