dilluns, 12 de setembre del 2011

ELS DESGAVELLS D'ONDANARANJA

No entenem als periodistes de OndaNaranja-Cope: el divendres publiquen una notícia fent la valoració del Plenari del dissabte, això sí, sols amb l'opinió de l'alcalde, amb mentides i sense confirmar cap de les afirmacions que fan. Podeu llegir la notícia si punxeu. Si l'escolteu encara és pijor. La noticia és tendenciosa, semi-mentira i a més sols l'opinió de l'alcalde. Ara, una mentira total; punxeu ,directament ens fan responsables d'una moció dels companys de Rótova, que no té res de mal, però no és nostra. Ens estranya que  al plenari del dijous presentàrem mocions, ni s'han preocupat per saber-les; bé, passeu de nosaltres però ens estranya que n'inventen, serà error o ajudar al sr. Gaspar?
Ací teniu la pantalla per si la canvien sense dir res


2 comentaris:

Onda Naranja Cope ha dit...

Lamentem molt aquesta inserció al blog, donat que intenteu desacreditar un mitjà de comunicació per donar veu i paraula al vostre adversari polític i a més a més intenteu fer creure que a vosaltres no us hem donat ni paraula ni oportunitat, LA QUAL COSA ES MENTIDA. No voleu fer declaracions i no entenem el motiu donat que sí les feu a altres mitjans, serà que vosaltres sí teniu amo a qui donar-li veu.
Lamentable !
P.D.: encara que condemneu el vostre comportament, nosaltres no som rancorosos, quan així ho considereu oportú podeu fer declaracions al nostre mitjà o com a mínim respondre a les cridades telefòniques. Critiqueu als politics, no mateu al missatger, per favor.

FONTER ha dit...

Ens alegrem que no sigau rencorosos, tot i això, en tot aquest "affaire" del plenari no ens heu trucat, demanat opinió ni res. A més, la frase "LA QUAL COSA ES MENTIDA" NO ÉS VERITAT. Mai ens hem negat afer declaracions a Onda Naranja, de fet sempre heu estat un dels nostres mitjans de referència i els links en aquest blog ho atestigüen. No sabem com no teniu el nostre tlf. o com ja no sabeu marcar-lo. No heu trucat cap dia ni a cap hora, ara els mòbils ho deixen clar. No matem als missatgers, sols intentem que els missatgers a banda de missatgers siguen mínimament imparcials.