dimecres, 17 d’agost del 2011

PROGRAMACIÓDE FESTES

LES FESTES COMENCEN AMB EL CAP DE SETMANA MORO i CRISTIÀ

































 
DESPRÉS VENEN ELS DIES DE LES QUINTES















PER ÚLTIM LES FESTES TRADICIONALS




2 comentaris:

Anònim ha dit...

El motiu de la present comunicació (que desitge fer anònima per expressar-me més lliurement) és LAMENTAR PROFUNDAMENT l´actitut dels representants del poble a l´hora de donar exemple d´austeritat i solidaritat amb la gent del poble que ho passa malament.

Els antecedents són:

1. Hi ha un atur ESPANTÓS entre els treballadors del poble des de fa 3-4 anys.

2. Per primera volta no es dona el llibre de festes a totes les cases del poble i es demana un donatiu perque “tot val diners” i hem de col.laborar.

3. S´apuja el preu per al sopar popular i les paelles.

4. El mateix Ajuntament repartix un full en el que es diu que s´ha d´acabar amb la cultura de que l´Ajuntament dóna les coses debades i hem d´acostumar-nos a pagar.

5. L´Alcalde al llibre de festes diu literalment: “ ...hem estat molt malament però encara quedava alguna cosa, alguna cosa on podíem agarrar perquè les persones que estaven passant-ho malament tingueren una ajuda, ARA PUC DIR QUE JA NO QUEDA RES, RES QUE PUGUEM AGARRAR PER A PAL.LIAR ALGUN MAL...”

Els fets són:

El dia de la desfilada de Moros i Cristians (21-8-2011) al cadafal reservat per a “autoritats”, no només no es paga la quantitat que paguem tots els demés per la cadira (3 euros) sino que es repartix menjar, beguda etc... diriem un “berenaret”, i això davant de tot el món, donant eixa sensació de superioritat i de tracte privilegiat que tant els deu agradar.

Eixe comportament no deixa de ser anecdòtic en quant al cost pero és TERRIBLEMENT significatiu en quant a l´actitut dels representants del poble. Qué poc haguera costat donar exemple suprimint el “berenar” i pagant-se cadascú la cadira !!

Eixe fet és lamentable en condicions econòmiques normals (crec que ja es va fer l´any passat) pero vistos els antecedents exposats és senzillament...INTOLERABLE !!!.

Atentament,

Un ciutadà de la Font d´en Carròs.

Anònim ha dit...

Jo voldria dir que estes festes han sigut una bona "caguerà".
El que no pot ser és que, per exemple, el dilluns que és el dia dels quintos, les quintes joves tinguen que anar a locals que estan fora del poble a dinar i a fer la festa. La meua quinta, per exemple, va anar a l'Eden d'Oliva.
Si per al dilluns la comisio de festes organitzara una discomobil en el parquin de la piscina, la gent aniria a dinar a locals del poble i depres a continuar la festa en el propi poble.
Be, com he dit al principi, les festes no han sigut massa bones i te molt a vore la comissio de festes i crec que el meu exemple ho reflecteix.
Atentament un veí del poble.