dijous, 2 de juny del 2011

PABLO DIU LA SEUA: "Encara hi ha partida"

Tot i que l'hermetisme és absolut, sembla que les converses van obrint-se pas entre el PP, el PSOE i Plataforma. Hui en Las Provincias fan un repàs a la situació de incertesa que hi ha en molts pobles de la Safor. Parlen d'Oliva, Piles, Villalonga, Bellreguard,.... i també de la Font, ho fan al final i de forma molt breu però prou significativa, diuen que han parlat amb Pablo i que els ha dit algunes coses, copiem tot el text de la Font per lo breu que és:

«Queremos que todo el mundo participe de la gobernabilidad del pueblo, que sea plural». Por último, desde la Font y pese a haber quedado a sólo cinco votos de la fuerza más votada, el candidato socialista dijo que no hay nada cerrado y reconoció que no han llegado al objetivo que era conseguir ser los más votados.

Dos aspectes destaquen dels resultats: el PSOE no està content amb els resultats per no aconseguir ser la força més votada. També confirma que hi ha contactes però que no hi ha res tancat. Després també es parla de la voluntat de que tothom participe del govern municipal. En aquest aspecte tan lloable, cal recordar-li que si realment creu en això caldrà que l'alcalde no siga Gaspar, què ha manifestat que vol governar en minoria o en pacte amb Plataforma. De governar amb el PSOE o el BLOC no ha dit res. Cal recordar que si no hi ha pacte PSOE i Plataforma l'alcalde serà Gaspar. Com diu l'aforisme de la pilota "encara hi ha partida".

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No em considere afí a ningún partit, però estic amb els partits d'esquerres, per aquest motiu no se si m'agradaria que el PSOE fera un pacte amb Plataforma, però, per contra, és necessari treure a Gaspar de l'alcaldia. Així que el PSOE té a les seues mans una decisió molt complicada. Confie amb que Pablo farà el millor per al poble. LLàstima que els 2 regidors no siguen del Bloc, així La Font tindria un gran ajuntament!!!

Anònim ha dit...

crec q gaspar ha sigut un bon alcalde i pot ser-ho millor sense colau pel mig

Anònim ha dit...

Per a gustos, colors.

Anònim ha dit...

ara la culpa del desgovern la te Colau. Roma (o el PP) no paga traïdors

Anònim ha dit...

Estic amb tu anònim 1! No veig mal a Plataforma, però seguisc amb el dubte de si realment aquest home vole una oportunitat per fer un poble millor o si realment te ansia tenir poder amb aires d'afany de superació.
La primera opció se que és el que pretenen alguns dels que s'han presentat, i ho admire, però la segona, si es certa, em fa més por que res. Hem de recordar que aquests anys son per unir-nos, eixir de la crisi i anar endavant i no de penjar-se medalletes ni galons.
Sols em queda esperar que s'acomplisca el meu desig, per què aquests 4 anys sols he vist favoritismes, actes en benefici propi i injusticies amb aquells dels que no podien traure ni tan sols el vot... i pense que es hora de que anem tots en una mateixa direcció.
BLOC, m'alegre i m'enrogulleisc que cada vegada sigau més presents al Poble i al País Valencià, poc a poc recuperarem allò que ens pertany...

Anònim ha dit...

Penseu en l'escola!!!!!!!!!
Les pitjors instal.lacions de la comarca...