divendres, 24 de juny de 2011

GASPAR FENT AMICS. NOTICIA DE LAS PROVINCIAS

El nostre alcalde ha fet manifestacions en Las Provincias, ací teniu algunes perles del que diu a l'entrevista:


El Bloc ha criticado que usted les llamara folklóricos porque en el pleno de investidura prometieron el cargo reivindicando una enseñanza en valenciano, plurilingüe y de calidad.
-El Bloc es un grupo folklórico porque no creo que le interese ningún tipo de gobierno, sino meter el folclore en cualquier momento. 'Claven la cullerà' de folclore en todos los sitios. Siempre quieren tener la última palabra de cualquier cosa. El tema de la enseñanza del valenciano está más que estabilizado en la Comunitat desde hace tiempo.


Si, sembla que l'alcalde no s'ha enterat que el seu partit vol reforma el sistema d'ensenyament públic i concertat, pot estar o no d'acord, però estabilitzat des de fa temps fins avui, que el seu partit intenta desestabilitzar-ho. Senyor alcalde vosté és un desinformat. A més, confundir ensenyament amb folkclore, sols demostra la qualitat intel·lectual del personatge.


Enhorabuena por la revalidación de la alcaldía. Es una victoria un tanto amarga, ya que el PP sólo ha obtenido cinco votos más que la segunda fuerza más respaldada, el PSPV. Socialistas y populares tendrán los mismos concejales, cuatro.
-Gracias. Hay que tener en cuenta que se ha presentado otra fuerza política de derechas, que es Plataforma de la Font, la cual nos ha quitado un montón de votos. Si no, hubiéramos sacado mayoría absoluta. Nosotros dirigiremos el barco, pero contaremos con los otros partidos.

Ací tenim la seva talla política, els vots són de la ideologia, no cal fer res per que els votants es decideisquen a votar, ell els considera tan poc, que no cal presentar propostes atractives i engrescadores: els de dretes voten dretes és "palabra de Dios". Això si, com es presenta una altra opció "de dretes" i aconsegueix molts vots, aquests són "quitados", és a dir, furtats. Pobre, ell ho fa tot be, però els lladres de Plataforma roben els vots. Sr. alcalde, la seva talla política no li permet entendre que els votants trien i voten lliurement a qui més li agrada? i que vosté no agrada als votants "de dretes" ni als altres.
Vol un exemple:

  •  locals 2003 PP amb Paco Muñoz 983, autonòmiques 1100. 
  • Locals 2007 PP amb Gaspar 881 (102 vots menys, sense que es presente Plataforma ni cap llista "de dretes" com diu ell) autonòmiques 1206. 
  • Locals 2011, PP de Gaspar 754 ( 127 vots menys, que ell mateix. Plataforma 402) autonòmiques 1134. El que més tindria que molestar-li, és que es perden vots inclús en autonòmiques dins de la "marea azul"No va a ser fácil la gobernabilidad en su localidad. ¿Va a abrir la gestión del gobierno a los partidos de la oposición?
-Aún no tenemos distribuido el gobierno, pero la intención es hacerles partícipes de todas la áreas de gestión. Gobernará el PP y la oposición participará, pero tenemos que pulir los detalles todavía

També vol als "flockòrics" del Bloc? Als "lladres" de Plataforma? o sols vol fer govern amb "l'esquerra" que és el PSOE?
Caldrà veure eixa oferta tant "pulida" per als "folklòrics" "lladres" i "esquerrans" que casi guanyen, no pels seus mèrits, sinó per la presència de Plataforma en les eleccions. Serà que Plataforma a més de demanar el vot per ells el demanaven pel PSOE?
 podeu llegir l'article complet si punxeu.


1 comentari:

Anònim ha dit...

com sempre amb la seua linea, ell no tè la culpa de res, sempre es dels altres, " más de lo mismo", esta cançoneta ja la sabem, a forem quin equip de gover trau després de tan de esforç pulint, el home estarà rebentat