diumenge, 5 de juny del 2011

MOSTRA DE TEATRE I ACOMIADAMENT DE CONSUELO

Ahir el grup de teatre del nostre poble "Mans a l'obra" va estrenar la seva tercera obra "Qui es casarà" L'estrena va ser un èxit, també van hi haver nervis. L'obra ha estat adaptada al nostre poble amb referències com Don Marcos, Paco el de la farmàcia, Juanin l'escaliolista, la Plaça dels Xorros, etc. Molt aplaudides pel públic que va gaudir d'allò més i va riure amb la interpretació de tot el grup. A més van apareixer nous actors i es van consolidar els ja habituals. Sembla que estem devant d'un grup teatral que ja s'ha assentat en la representació de sainets valencians.
Tot i això, sembla que els polítics van voler aprofitar-se'n de l'ocasió: Maria Consuelo va voler acomiadar-se del seu públic fent una darrera aparició pública, tot i que ens queda el Concert de Piano del divendres que ve; aprofitem per recomanar una vegada més l'actuació de Claudi Carbó. A més, Gaspar (creiem que ell no deixarà de ser alcalde) va voler demostrar que vol ser el xiquet al bateig i el mort al soterrament. Va demostrar que de cultura no te ni la més remota idea, ni ganes de tenir-la. va dir un conjunt d'obvietats, tonteries i desconeixements i després, abans de començar l'obra, va marxar demostrant l'estima que te a la cultura que es fa al poble.
La llàstima és que aquest equip de govern encapçalat per Gaspar continuarà en el poble quatre anys més. Sembla que els partits de l'oposició no som capaços de fer un acord per desallotjar-los de l'ajuntament. Ni Pablo ni Paco tenen ganes de moure moltes fitxes ni de fer molts esforços.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobe que això de que Pablo i Paco no tenen moltes ganes de fer esforços per canviar l'ajuntament és una mica injust. Començant perquè a sigut el poble qui ha elegit al candidat, aixina que la culpa de que Gaspar torne a ser alcalde es de la gent que l'ha votat!!! I continuant amb que els dos partits són d'idiologies diferents. Tot val per treure a Gaspar de l'ajuntament???

Anònim ha dit...

Dios los cria y ellos se juntan...!sinó ja ho voreu com Gaspar continua governant!

Anònim ha dit...

És molt fàcil criticar. Ara resulta que son els dos. Molt injust per la vostra part. Hi haura que vore les circuntàncies que demana un i que oferix l'altre, no sabem res. Ells diran. I vosaltres després d'haver perdut vots respecte les anteriors eleccions, donat que donaveu per sentat que traurieu més vots. Que fareu al respecte

Anònim ha dit...

El que sembla clar es que ara es vol responsabilitzar a PSOE Y PLdF de la permanecia de Gaspar. Estic d'acord en que es molt injust. Estic segur que Pablo i Paco ja s'hauràn sentat a parlar i si finalment no aconseguixen un acord es perque NO VAL TOT PER TIRAR A GASPAR DE L'AJUNTAMENT. Que el BLOC propose una moció de censura si tant li importa que seguixca Gaspar, no? Segur que sería recolzada. Que fàcil deu de ser criticaro tot i no fer rés....

Anònim ha dit...

Nosaltres, el Bloc, hem dit que estem disposats a el que ens demanen, ja que com sols tenim un regidor no som necessaris. Si uns i altres acompliren el que diuen en campanya (allò d'un govern de tots) tots seriem necessaris (inclús el PP) Però després sols volen manar i no cedir res, així és impossible un govern de tots com propmetien. L'unic que no ho va dir és Gaspar, que continuarà manant en el seu benefici i en contra del poble. Després tots a plorar-ho.

Anònim ha dit...

Clar que si, si en el fons tots els polítics sou iguals!!!! Volem el millor per al poble, per a la gent... Molt de parlar però encara no s'ha format el nou govern i ja es va criticant!!! Per una vegada havia cregut amb la política, i m'imaginava un govern sincer amb intenció de treballar amb i per al poble. El que voleu tots es manar, perquè d'això de que sols volen manar i no cedir res, el que entenc es que BLOC i PSOE han parlat i PSOE no ofereix alcaldia al BLOC, entonces qui es el que vol manar, PSOE o BLOC????

FONTER ha dit...

A l'anònim 6 Perdona, però es nota que no saps ni creus amb la política, el BLOC, no ha parlat amb ningú perque ningú l'ha cridat, si ens criden parlarem amb qui siga, ja que creien al contrari que tu en el diàleg. Tin segur que no demanariem ni demanarem l'alcaldia. És segur que el proper alcalde del poble no serà del Bloc. Ara si sols trobes com enemic al Bloc és que la teva visió política està tan desorientada com el teu criteri. A més la crítica en política és sana, com en la vida; el que és profundament poc sà és la mentira, el dir mentires per enganyar i el enganyar a les persones per manar. I tin segur que això el Bloc no ho farà mentres Miquel Fuster siga el seu regidor
Miquel Fuster
PD. No sé qui ha escrit el anònim 5, però no és portaveu del Bloc. Tot i que pràcticaent tot el que diu ho podriem acceptar. però tin clar que nosaltres signem el que escrivim.

Anònim ha dit...

Perdona si t'ha ofes el meu comentari, però no era la meua intenció. Es el que he entés del comentari 5. D'acord que la crítica a la política es sana, però també és sà col·laborar entre tots per poder conseguir alguna cosa millor. Com dius, segur que no entenc de política però també has dit que la critica és sana, i a la crítica que he fet, potser equivocada, però en conter de explicar-me-ho bé, t'has clavat amb el meu criteri i amb que no se de política. Mai posaria al Bloc com enemic, i menys al seu representant, ja que representa a una part del poble.

FONTER ha dit...

Sí, és cert allò de col·laborar, però el fet és que acuses al Bloc i al PSOE de voler manar i "manjongar" l'alcaldia, no dius res del PP ni de PLataforma, curiós no? quan un serà alcalde i l'altre és l'unic que ho pot impedir, el Bloc segur que no ho pot fer. Nosaltres som els únics que plantejem un govern de tots, sense ser alcalde, clar. Ho vam dir fa quatre anys, ho diem ara i ho direm sempre. Si alguna vegada aconseguim els vots suficients ho farem. Hui hi ha tres partits que ho han dit, poden fer-ho i està per veure que ho faran. Si donen el pas avant i volen contar amb el Bloc, ens tindran.

Anònim ha dit...

Si jo no vull que siga Gaspar l'alcalde, trobe que la seua gestió no a aportat res bo al poble, i que Paco si pacta amb el PP demostrarà que l'únic que l'interessa és manar!!! Si vull un ajuntament d'esquerres, però la gent del poble a decidit, hi molt greu que em sap, a Gaspar com a candidat per alcalde, però la meua pregunta a eixit a arrel del comentari 5, perquè a l'article es diu que Pablo no vol fer esforços per canviar el govern, i trobe que es injust, i amb eixe comentari (5)"Però després sols volen manar i no cedir res" m'ha paregut que si que havia tingut contacte amb vosaltres però no volia cedir l'alcaldia. M'hauré equivocat i no ho he entés bé, i tampoc he sabut explicar-me.

FONTER ha dit...

Estem tots dos en el mateix, no ens agrada el alcalde que hi ha. Jo crec que sitots pensaren com nosaltres, potser farien més del que fan. per desgràcia ni tu ni jo podem fer molt, i els que poden, jo personalment crec que no fan prou. és més crec que Paco podria fer més si vullguera.

Anònim ha dit...

Si estem d'acord. La desgràcia, perque per a mi es una desgràcia, es que després de la mala gestió a l'ajuntament, i el caràcter autoritari que desprén en nostre senyor alcalde, la gent el tornara a votar, es una cosa que per molt que intente no puc entendre. Per una part m'agradaria que PSOE i Plataforma pactaren per canviar el govern, però per altre costat no, perquè són partits d'idiologies contraries i no se fins a quin punt el que busca Paco es ser alcalde i prou.

Anònim ha dit...

Junt a la representació del dissabte tenia lloc també la clausura de la IX Mostra de Teatre, com bé va dir la regidora de cultura Maria Consuelo, i en ella, si, va aprofitar per acomiadar-se. Sembla que heu oblidat este xicotet detall en la vostra notícia i un altre: Gaspar, que participava com alcalde en la clausura, se'n va anar perquè tenia un altre acte, la Gala Premis Hermes on l'ajuntament i la FFP han obtingut reconeiximent. L'ajuntament va rebre el Premi Hermes d'or. Felicitacions a l'ajuntament, a la FFP, a l'A.A.M Carròs per les propostes dels premis i a la resta de premiats membres de l'A.A.M. Carròs
Salutacions

Anònim ha dit...

Entenc que al diumenge no hiaurà funcións dels kabuts. O les coses es clausures abans de la última actuació? Sembla que oblides eixa xicoteta actuació. sent així no entenc perquè els cabuts, van rebre l'agraiment per participar