dissabte, 11 de juny del 2011

JA TENIM ALCALDE, EN EL SEU PRIMER DIA MENYSPREA AL REPRESENTANT DEL BLOC


Hui ha estat triat alcalde Gaspar Pérez, amb els cuatre vots del PP, tenint els mateixos que el candidat del PSOE, el Bloc i Plataforma han votat al seu propi representant. En el primer plenari de la present legislatura a la Font d’en Carròs el nou alcalde electe, Gaspar Pérez, ha mantés els vicis de la legislatura anterior: faltar el respecte als regidors de l’oposició. En aquest, cas ha intentat desqualificar al portaveu del Bloc Nacionalista Valencià amb l’apel·latiu de “folklòric” tot perquè ha decidit fer una promesa del càrrec diferent, reivindicant un ensenyament en valència, plurilíngüe i de qualitat.
Aquesta és la manera de fer política de l’alcalde de la Font d’en Carròs. Ja pot omplir-se la boca en fer un govern de tots, col·laborar tots en la governança, inclús en fer una crida directa a cada grup per la participació. Entenem que al Bloc ens voldrà per la Regidoria del Folcklore.
Des d’ací li manifestem al sr. Alcalde que a nosaltres ens tindrà en l’oposició constructiva, sense insults, tot i que segur que en rebrem per la seva part. Ha demostrat duran quatre anys que no sap obrir la boca si no insulta o desqualifica. No sabem que faran els membres del PSOE o de Plataforma que també han estat cridats a col·laborar en la governança; però nosaltres hui mateix manifestem que amb Gaspar Pérez no podem sentar-nos junts per que no tenim ganes de sentir-nos desqualificats per defensar l’escola en valencià, plurilíngüe i de qualitat. No podem entendre’s amb qui menysprea  l’escola en valencià, als representants populars del seu poble i als votants que han confiat amb ells, encara que en siguen pocs i no els necessite per afavorir les seves ambicions personals.

17 comentaris:

Manuel Vidal ha dit...

Encara teniu poc, quan heu comportat que siga alcalde i sense fer valdre una suposada majoria natural de caire progressista.

Anònim ha dit...

Tota la raó Manuel. No sé amb qui s'avenen els del bloc, pero sembla que amb el PSOE no pacten siga qui siga el CAP de llistA. Em sembla preocupant i (molt) també eixa actitut. A Gaspar ja el coneguem però el bloc haurà de demostrar també les seues preferències. Sempre deixa que governe el pp abans que un pacte de qualitat amb el PSOE. El dit: molt per a pensar

Anònim ha dit...

Sembla que no sabeu de que parleu. El PSOE i el BLOC junts no fan majoria absoluta, per tant no podien canviar el que Gaspar siga Alcalde, es faria falta 1 vot.

Anònim ha dit...

Sumem?? Que jo sàpiga pp 4,PSOE 4i bloc 1. Per tant si Gaspar es vota a ell mateix..... Majoria simple,.... tindrien majoria al fí i al CAP és el que té ara gasparet o no?

Xus ha dit...

Lo que tu dies Miquel... d'on no hi ha no es trau.

Anònim ha dit...

Però si aquest home no ha de canviar mai. Els candidats del PSOE i del Bloc han treballat per un canvi de govern, però la gent del poble ha decidit que siga Gaspar l'alcalde, el poble es el que decideix. Ara ha treballar i donar guerra a l'oposició!!

Anònim ha dit...

Jo pense que tant el bloc, com compromis an deixat que governara, el que el poble a desidit

Anònim ha dit...

Si cap candidat te majoria absoluta, l'alcalde es el candidat de la llista mes votada, que en este cas es el candidat del PP.

Anònim ha dit...

Al meu paréixer l'alcaldia de Gaspar es conseqüencia d'una decissió te tots els 4 partits, cadasdcú heu decidit votar-vos a vosaltres mateixa, cosa que fa, que encara i tot seguent ell l'alcalde la última paraula sempre la tindreu la resta de partits, espere que sapiau tant PLF, Bloc i PSOE aprofitar al màxim aquesta condició.
No entenc de política, i per tant, puc errar al donar la meua opinió en aquest àmbit, però vos diria que
Començareu propossant la reducció del seu sou, trencant aquells favoritismes que ha fet als seus, com guals on no entra cap cotxe, zones pintades amb marques vials inventades per tal de reservar llocs d'aparcament, cases en terrenys no urbanitzables, llocs de treball, beques per fer pràctiques a l'ajuntament etc.

Anònim ha dit...

a Manuel Vidal jo li diria que en sembla que de política saps ben poc, ni el BLOC, NI El PSOE han comportat que el PP siga alcalde, ja que com han dit no sumen 6 concejals que fan falta per gobernar, si no s´ha arriva a eixa cifra guanya la llista mes votada, el que podría haver fet alguna cosa es Plataforma i de moment no meneja fitxa, a vorem lo que tarda en decantarse, i sabren si vol el millor pel poble que es lo que proclamaba a tota veu en la campanya, si les propostes del progressistes so bones per al poble i ell les recolÇa .

Anònim ha dit...

per tot el mon es sabut com es el Sr. Gaspar, de tot menys persona, la seua boca sols s´obri per faltar a la gent perque no te un altre argument, qui no té res per recolÇar lo que diu, sols li queda faltar, jo crec que el BLOC por estar desvanit del representant que té, ja que es una persona que cuant obri la boca es per omblirse de raó,sempre documentat abans de parlar, sentit comú, respete als demés i MAI cap paraula per faltar a ningú, aixó es lo que fa que una persona siga o no persona.
per tot aixó enhorabona MIQUEL, tu avant encara que sigues la mosca cojonera de Gaspar per no dit el seu malson

Anònim ha dit...

jo també em preguntaria perquè a tota valència ha pujat el bloc i a la font estem igual.............

Anònim ha dit...

per que els del Bloc de la font no ho sabem fer millor, i els que saben no volen vindre amb nosaltres

Anònim ha dit...

crec que esteu amb un greu error, la font es un poble encasillat amb els dos partits majoritarits, tenen por dels canvis i no volen vore que hi ha gent mes capacitada que es presenta per un altre partit que podría oferix millor coses per al poble ja que no tenen que fer les coses que es manen desde dalt, farien lo que creuen que es millor per la Font, sense ninguna lligadura ,temps al temps hi ha que seguir demostran que l´ùnic que volen es el benestar de este poble que tots volem tant

Anònim ha dit...

Per a Manuel i Anònim:
Total regidors 11. Per a ser alcalde es necessita majoria absoluta, és a dir 6 regidors. No val majoria simple. Si sumem els 4 del PSOE més el del bloc en fan cinc i encara que fan majoria simple no podrien fer-se amb l'alcaldia.
Manuel Vidal: rectificar és de savis...

Anònim ha dit...

El sr Gaspar:
- És un maleducat
- Durant 4 any on han coincidit els governs del PP a la Generalitat i a la Diputació no s'ha posat ni una pedra de l'escola nova (excepte que un mes abans d'eleccions han començat a obrir els carrers on anirà l'escola)
- Ens ha fet una escoleta privada
I així i tot ha tret els mateixos regidors que les elecccions passades. Moraleja: és igual com de bé o mal ho faça un alcalde. Al final casi tota la gent vota al seu partit i aixina mos va als valencians... encara mos passa poc!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.