dijous, 10 de març del 2011

GASPAR ESTÀ NERVIÓS: JA TREU EL GANIVET

Al poble ja coneixem a Gaspar, quan està nerviòs treu el "bròfeg" que porta dins i falta a tots i a tot, ara ja ho saben a la comarca. Tots sabiem que el seu talant democràtic no era la millor de les seues virtuts. Ací en tenim un exemple, es pot pactar amb un ex-regidor del PSOE que fa un partit nou; però si el nou partit el fa un exregidor del PP hi ha interés econòmic i enxufisme. Resulta que segons l'alcalde Gaspar Pérez el PSOE de Gandia és qui està pagant la creació de partits de Plataforma per tota la comarca. Diu que enxufen en Gandia a persones vinculades a els que fermen Plataforma pels pobles, ho podeu llegir a Ondanaranja o la cadena Ser.  També ho publiquen tots els mitjans comarcals Las Provincias, Gente, Saforguia. Ací teniu algunes "perles" del que ha dit :

"Al mismo tiempo, el Alcalde de la Font Gaspar Pérez, ha venido hasta Gandia para corroborar y denunciar que el montaje de la Plataforma en su municipio proviene de un intercambio de favores entre Francisco Muñoz y la Plataforma de Gandia.
Desde el Ayuntamiento de Gandia, Fernando Mut, propició la contratación del hijo de Francisco Muñoz en la empresa Iniciatives Públiques, en contraprestación por la puesta en marcha del nuevo partido en la Font"

"El Partido Popular vuelve a denunciar un nuevo caso de “enchufismo” en el ayuntamiento de Gandia. En esta ocasión los populares ponen el grito en el cielo porque el contratado en el consistorio gandiense es un hijo del presumible candidato de Plataforma en la Font d´En Carrós, el ex militante del PP, Paco Muñoz". 

Creiem que ha de ser el PSOE i el mateix Paco Muñoz els qui han de contestar al senyor alcalde. Segur que ho faran, però nosaltres també direm la nostra. És normal que estiga nerviòs, es juga el sou. Recordem que Gaspar Pérez cobra de l'Ajuntament de la Font, de la Mancomunitat de municipis de la Safor, treballa per l'Ajuntament de Daimús, Ador i no se quans més. Obviament, tot per ser polític del PP, això de l'enxufisme ho coneix molt bé, almenys, en açò, sap del que parla. No cal que recordem tots els "enxufes" que s'han fet a la Font, de famílies llargues i peperes. Tots sabem qui treballa en les contractacions de l'Ajuntament en les diferentes obres i perquè.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gracies per el recolzament. El pitjor enemic del sr. gaspar es ell mateixa i demostra una volta més lo rastrero i cobard que es. I li dic COBARD perque a mí (Paco Muñoz,fill) quant li vaig demanar explicacions i li vaig dir a la cara el pensava d'ell hem va contestar que ho va dir per presio de ARTURO TORRO, osea, fals, rastrero i COBARD. La Font no es mereix este individuo com alcalde.