dimecres, 23 de febrer del 2011

NOU INFOBLOC AL CARRER

El BLOC de la Font ha tret al carrer el seu fullet informatiu INFOBLOC. En aquest número, ens hem centrat a denunciar els incompliments i les mentides de l’actual govern de la Font.
Primer, l'incompliment del govern del PP respecte la gestió de l’aigua potable del poble. Després de denunciar, amb manifestacions i recollida de signatures inclosa, la privatització que va fer l'anterior govern socialista d’Imma Monzó; el govern del PP i el PSD no han executat una sentència que anul·lava la privatització així com no segueixen el plec de condicions de la concessió sense reunir la comissió ni cobrar els ingressos que corresponen per l’ús de l’aigua d’un pou municipal.
També denunciem la nefasta gestió del procés de construcció i adjudicació de l’escoleta infantil "Ninos"; amb el nefast resultat d’una escoleta privada, amb una concessió a 25 anys, cara i amb una important despesa econòmica per a l’ajuntament: de moment, més de 15.000 €, des que ha començat el curs 2010-11.
La tercera gran denúncia que fem és la mentida i l' incompliment pel que fa a l’Escola Nova, promesa des del primer dia de govern i que encara no te ni el solar adequat per la seva construcció.
Podeu descargar el PDF si punxeu