divendres, 7 de gener del 2011

VALORACIÓ DE L'ALCALDE A L'EMISSORA OFICIAL

Ha fet declaracions a Onda Naranja, la emissora que demana opinió al govern però mai a l'oposició. Per la seva importància reproduïm el text complert:

El alcalde de la Font d’En Carròs, Gaspar Pérez, valoraba muy positivamente, a los micrófonos de Onda Naranja COPE, el año político que ha desplegado el municipio durante el 2010.

Para Pérez, “este ha sido un año muy laborioso y de mucho trabajar, del que hemos extraído muy buenos resultados como la urbanización de la parcela de las escuelas, la declaración de la Conselleria a la Font como área de Rehabilitación Integrada o las mejoras deportivas que permitirán el desarrollo de un polideportivo digno, que lo convertiremos en uno de los mejores de la comarca”. En el área cultural, el primer edil, destacaba que “gente de fuera ya empieza a reconocer el trabajo cultural del pueblo”. La clave de todo esto, según Gaspar Pérez, “no ha sido la cuestión de invertir, sino de trabajar mucho para que las cosas sean así”.

Res més a dir, ja tenim els carrers de l'escola, ja tenim els ARI del casc antic i ja tenim el millor poliesportiu de de la comarca. Opineu si voleu, gràcies

2 comentaris:

Anònim ha dit...

1.- Entrega el solar-escola tres anys desprès del que va prometre. 2.- Per millorar el casc antic, ha invertit a prop de 900.000 €. 3.- Un bon poliesportiu requereix una pista coberta. 4.- No he vist ningun moviment dels pobles del voltant per apropar-se a la cultura de la Font, exceptuant, la figura de Francesc Ferrer, la trobada de "bolilleres" i la activitat del grup de teatre Kabuts pel teatre. Tots plegats no tenen res a veure a la gestió de Gaspar.
Sr. Gaspar en tot el que ha dit a Onda Naranja, CEROOOOO PATATEROOO.

Anònim ha dit...

Per lo que respecta a la cultura,lo que s´interesa per les audicions de escola de música no asistint ni ell ni la regidora de cultura.
Encara més la cavalcada de Reis ens porten una banda de lavado con ariel i plomeros que damunt és de fora el poble tenint açi altres opcions musicals.Per als del poble retallen per la crisi i per darrere despilfarren en bandes de fora.Aixina que Sr. Gaspar de cultura res de res a voste i el seu sequit no els interesa la cultura que fem la gent del nostre poble.Si el bloc de la Font esta dins de la comissió de festes que pregunte que ha passat ahí.