diumenge, 16 de gener del 2011

LA FONT A LA VIQUIPÈDIA. VERGONYA, CAVALLERS, VERGONYA

 El nostre poble apareix  a la Viquipèdia poc, sols hi ha l'entrada molt curta i incompleta del poble, la Font d'en Carròs;  una entrada per la muntanya del Rabat, altra pel senyoriu del Rebollet, més curta que la que té el Castell del Rebollet. Aprofitant l'enrenou que s'ha format al voltant del decè aniversari de l'enciclopèdia virtual. Arrel del que es va dir a la presentació del llibre de Juli Capilla, sobre l'estima que tenim al nostre poble; potser fora interessant que engrandirem el que es diu del nostre poble a la Viquipèdia. La filosofia wiqui és que nosaltres mateixos som els que formem el saber, amb xicotetes aportacions de cadascú. Aleshores, cal que sigam els cabuts els que fem gran l'univers fonter a la wiqui. Això és cosa que no ha de fer cap institució, ho hem de fer entre tots.
Cal dir que l'entrada del nostre poble és prou més xicoteta que la de Rafelcofer, Potries o l'Alqueria de la Comtessa, Vistes les entrades de la majoria dels pobles de la Safor encara és més trista la situació del nostre poble.
 No podem dir més que "Vergonya, cavallers, vergonya" com el mateix Jaume I, que no apareix en l'entrada del nostre poble, ni Francesc Carròs; l'església de sant Antonino no té entrada pròpia. No apareix Ramoneta de Vilaragut, el porrat de sant Antoni, la Badà. El recinte emmurallat està inclòs a l'entrada del castell, etc.

Vergonya, cavallers, vergonya.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que vols que el diga, a La Font d´En Carròs passa sempre lo més GROOOOOOOSSSSS.

FONTER ha dit...

Si, però ara cal anar fent les entrades de la wiqui més bones