dimecres, 27 d’octubre del 2010

NOTÍCIES DEL NOSTRE POBLE

Aquests dies, el nostre poble ha estat notícia, el mitjà d'informació que les ha tretes és Onda Naranja COPE. Destaca per la importància que te que la carretera de Beniarjó ja està pràcticament acabada, molt bones notícies. Diu l'alcalde que sols falta pintar; si sols falta pintar que ho facen esta nit i obriguen la carretera demà. Nosaltres creiem que falta tancar l'agenda d'algun dirigent del PP per que vinga a inaugurar-la, sinó al temps. La notícia la podeu llegir si punxeu. També explica el sentit de les obres.
Altra notícia que apareix és que l'ajuntament del nostre poble està preparant la festa de Haloween preparant un cercavila de disfresses per al diumenge 31 i una animació lectora per al dia 2 a la biblioteca. Podeu llegir la informació si punxeu.
El mateix dia 31, a les 18 h. hi ha teatre infantil, La Flauta Màgica.
També es realitzaran els actes religiosos tradicionals de Tots els Sants i el dia de les ànimes. Aprofitem per reivindicar l'esperit tradicional de la festa, amb la seva vessant cultural, gastronòmica i religiosa. creiem que un poble que està recuperant el seu patrimoni, inclús de festes com La Badà, no pot perdre la festa de Tots els sants pel Haloween, que no és més que un carnestoltes més. Creiem que l'ajuntament i la seva regidoria de cultura tindria que potenciar els valors tradicionals de la festa més que els aspectes més consumistes, ja potenciats en excés per les teles i les pel·lícules.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En ves de hallowen celerebrem el 25 d'abril.

Anònim ha dit...

Lo de la carretera es una poca vergonya, a finals d'agost deuria d'estar acaba i ja han passat dos mesos i ahi estem esperant a que pinten...

Lo de les festes de Haloween i Tots Sants, jo celebre les dos si fa falta, jo ho celebre en els meus amics anant-me'n de sopar disfressada i no crec això li fassa mal a ningú, els xiquets que es disfressen també s'ho passen be i crec que un poc d'alegria en estos temps no va de sobra.

Molta gent diu que perquè celebrem una festa americana jo a això conteste MC DONALD'S és una hamburgueseria americana i no per això deixem d'anar alli o no? (cuando me conviene!!!!)

FONTER ha dit...

Nosaltres no ens referim a que no es celebre el que es vullga, opinem que des de l'ajuntament caldria reforçar les festes tradicionals, mai prohibir les festes que la gent fa