dimecres, 13 d’octubre de 2010

EL PSD UN ENGRANATGE MÉS DE LA CORRUPCIÓ DEL PP

Comencem a explicar-nos el perquè de moltes coses que han passat al nostre poble en els darrers anys: ara sabem la raó del "pacte de ferro" entre Colau, PSD, i el PP. Sabem el perquè de la negativa de Colau a votar en contra del PP, i a favor del poble, com en el cas de l'escoleta. Ara sabem perquè una traca conjunta es va botar el dia de les eleccions a la plaça del Ajuntament.
Ara ens expliquem moltes coses, el PSD, el partit de Colau, és un satèl·lit del PP per poder guanyar alguns ajuntaments com el nostre, el de Dénia, etc. No és més que una trama més per aprofitar-se dels diners públics en benefici del PP. Resulta que els fons del PSD va eixir de la Generalitat Valenciana, dels destinats a associacions de veïns i a ONG's.
Per saber com s'ha fet tota aquesta trama al voltant del Conseller Blasco cal que llegiu l'artique que és publica al diari Levante, punxeu. Aquest link correspon a l'edició digital. Però l'edició de paper és molt més sucosa, en ella eix una foto de l'executiva del PSD, a veure si coneixeu el segon dels plantats des de la dreta.

Les fotos són del diari Levante-EMV