dimarts, 19 de gener del 2010

EL PORRAT DE SANT ANTONI


Un any més celebrem el Porrat de Sant Antoni al nostre poble. Serà el proper cap de setmana, amb un complet conjunt d'activitats. Aquestes començaran el dijous amb la presentació del llibre "L'estima per la cultura d'un poble. Francesc Ferrer Pastor. Recopilació d'articles publicats a la Font d'en Carròs" serà a les 20h. en la Casa de Cultura
El divendres tindrà lloc, a càrrec dels festers de San Antoni de Pàdua, la representació del teatre "La Font, un poble emparat" en conmemoració dels IV segles de devoció al Crist de l'Empar. Serà a la Parròquia a les 21 30 h.
El dissabte, s'obrirà el Porrat que es desenvoluparà durant el cap de setmana. Hi haurà diferents activitats relacionades amb el mercat medieval, com ferratge d'animals, balls, vols d'aus, etc.

També el dissabte es farà, per Kabuts teatre, la representació teatral   "Vos aureu bé... l'assalt del Duc" a la plaça dels Xorros a les 19 h. A les 20 30 h. es botarà foc a la foguera i després ball.
El diumenge tindrem ja  la tradicional Trobada de Boixets, la misa i la Tradicional benedicció d'animals a la placeta de Sant Antoni i per la vesprada la processó.
més informació la podeu trobar a Gente de la Safor   i Onda Naranja
Les fotos són de webs, si els autors ho demanen, seran retirades