dimecres, 7 de gener del 2009

A LA FONT NI EL REI GASPAR HA PORTAT RES

El diari Las Provincias publica hiu una notícia segons la qual alguns pobles de la safor, 60 en la província, rebran més diners de la Diputació. La Font tot i els "contactes" i el "saber fer" del rei Gasper no té res. per a què serveix un alcalde amb tants de contactes i tres sous?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja, l'únic consol que teníem de tindre un alcalde del PP -rebre més diners de les institucions que manipula el PP- i ara va i ni tan sols tenim això.

Anònim ha dit...

quina llàstima, quin rei tenim que ni tan sols pot consolar els seus súbits! i això és que alardeja de que te un cabàs de màgia! Paraules del REI GASPAR: Que calle la banda, que no me se sent a mi! Per què el poble de La Font puga paliar la crisis, donant tota clase de suport i que tots els veins puguen estar millor que al 2008 i el 2007!

Anònim ha dit...

MISSATGE DEIXAT AL FORO CIUDAD D LA FONT :

M'ALEGRE DE QUE NO SIGA LA 1º VEGADA QUE VINGUEN GRUPS DE ROCK.

PER QUE SERIA UNA VERDADERA LLASTIMA QUE UN POBLE COM LA FONT D'EN CARRÒS , QUE TOTA LA VIDA A ESTAT PRESENT ESTE TIPUS DE MUSICA ARA DEIXE DE VINDRE. JA SE QUE NO A TOTS ELS AGRADA ESTE TIPUS D MUSICA PERO D VEGADES HI HA QUE CONTENTAR A UNS I DE VEGADES A UNS ALTRES...

QUE JO RECORDE ACI EN LA FONT VA VINDRE:

EL CARRASCAR( cap de setmana que es feia musica i activitats culturals i zona d'acampada a "la pinà" de la plana)

EL ALBAROCK (concurs de rock que es feia a les 4 de la matinada al parc tirant i carmesina i donava l'opurtunitat a els grups novells.[que per cert molts grups gracies a els diners de premi han pogut seguir endavant i actualment tenen discos a la venta].

ELS DIES DE FESTES VENIEN GRUPS de rock amb valencià: desgavell(2004) , obrint pas(2005) , represalia(2005), la gossa sorda (2004)...

ROCKJOVE: Sank "n" ceba (2008 )

BUENO ACI VOS DEIXE LA MEUA OPINIO . A LO MILLOR HI VAN VINDRE + GRUPS K JO DESCONEC O TAN SOLS JO NO HAVIA NASCUT PER A VOREU. EN FI ESPERE K RESPECTEU LA MEUA OPINIO I DEIXEU LA VOSTRA .


GRACIES VISCA LA FONT!

I LES CONTESTACIONS HAN SIGUT LES SEGÜENTS.

el carrascar?? perque no li preguntes als amos dels bancals o als amos dels chalets que nian a la plana si entan conformes?? vidres als orts tot ple de papers en el bancal i damunt CAGAEN DALT DELS TARONGERS com es nota que tu no as treballat en eixos bancals cuant es fea eixa animalada en la plana i el gasto DE TRAURE EIXA MERDA QUE LA PAGAVA EL AMO DEL BANCAL tu eu trobes correcte que un pobre ome estinga que gastar 300€ en jornals per a llevar la MERDA que deixava eixa gent en el seu bancal??


del albarrock ,sols anaven 4 de la FONT,sols 4 sense bromes que tes puc dir en noms i comnoms ,perque yo vaig estar etots els dies per compromis de amistats.I en la FONT no som domes 4 som 4000.


... EN FI :(

Anònim ha dit...

TAMBÉ VA VINDRE AMB MOLT D'ÈXIT BAJOQUETA ROCK