divendres, 16 de gener de 2009

POT SER, PER DESGRÀCIA L'ESCOLA ESTÀ UNA MICA MÉS LLUNY

És el que cal deduir de la notícia que publica hui "el país" en la seva edició digital:

La Comisión de Peticiones del Parlamento Europeo considera imprescindible una moratoria para los nuevos planes urbanísticos que no respeten los criterios "rigurosos" de sostenibilidad ambiental y no garanticen el derecho de la propiedad y, además, plantea frenar aquellos otros programas que no tengan asegurada el agua. Estas son las principales conclusiones del borrador del informe sobre el impacto de la urbanización extensiva en España en los derechos individuales de los ciudadanos europeos, en el medio ambiente y en la aplicación del derecho comunitario, elaborado por la eurodiputada danesa Margrete Auken, del grupo de Los Verdes.

Si voleu lleguir més ací cal recordar que al PGOU que ha presentat el govern de Gaspar i Colau es reconeix expresament que no hi ha prou aigua per a totes les zones que volien que fòren urbanes; també és cert que ja no serà urbanitzable la Foia. També és cert que el PAI de l'escola està parat per problemes amb la Confederació Hidrogràfica per qüestions d'aigua.

Ara, pot ser seria el moment de fer una convocatoria a la població per exemple al Fòrum 21 i explicar com estan les coses.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

EI HOLA COM VA?

M'AGRADARIA INFORMAR-ME SOBRE QUE ES EL FORUM 21 . GRACIES

Fonter ha dit...

L'agenda 21 és una proposta de participació ciutadana en el desenvolupament del seu poble o ciutat. es basa en una assemblea de ciutadans que analitza la situació econòmica, social i mediambiental del seu poble i després fa propostes al govern municipal per millorar les situacions que han considerat més adients. La idea fonamental és que les propostes es facen per consens, després d'un debat i així evitar una possible utilització partidista. cal dir com a conclusió que no té un poder efectiu, és a dir el govern municipal o té cap obligació d'atendre les demandes, això sí, si que ha d'informar en les demandes que es facen.