divendres, 9 de gener del 2009

COLAU CONTESTA, HUI EN LEVANTE-EMV EDICIÓ LA SAFOR


Sí, Salvador Àngel fa un intent de contestar a les diferents acusacions que se li han fet. De fet el que fa és justificar-se patèticament de l'aberració que vol fer al carrer Enric Valor, però ja sabem "d'on no hi ha no se'n pot treure". Ell, diu que a les legislatures on era regidor del PSOE feien les coses sense contar amb ell; davant d'això que fa "l'honorable i integre" Salvador dimiteix de regidor d'urbanisme i roman com a regidor, això sí, dins del grup socialista, cobrant per anar a les comisions de govern i sols una única vegada, sols una, vota en contra en un plenari (en l'elecció del jutge de pau) Que per no contar i no ser consultat, molta protesta no va fer.
Tot això és aigua passada, però què fa ara que si que pinta? Aprova l'escoleta privada, accepta que es manipulen les subvencions a les associacions, fa una vorera més estreta mentres vol peatonalizar altres carrers, la plaça dels Xorros, la vorera del gimnàs, fa al seu xalet de la Plana una obra il·legal (dit pel mateix tècnic que ell va contractar) i el que és més fort: s'autodenomina "feixiste però bona persona" al darrer plenari. Això sí, cada grup municipal de l'oposició, gràcies a ell o això diu, té un mòbil de l'ajuntament ( en total 2) mentres que tots els regidors del govern en tenen un cadascun (en total 6)
Salvador estàs omplint-te de glòria, a altres els estàs omplint d'altres coses més materials.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

SEGUR QUE EIXE HOME NO ESCRTIT AIXO . VISCA LA FONT!!!! A PER CERT EL COMENTARI ANTERIOR TENS TOTA LA RAÓ ME DEIXAT A BAJOQUETA ROCK!

Anònim ha dit...

M´acabe de perdre, no fa ja 30 meravellosos anys que estem en democracia? Doncs, que vol el page del rei Gaspar? Que ningú opine ni s´oponga a tot el que fa?