dilluns, 29 de desembre del 2008

UN JOVE VINCULAT AMB LA FONT FA UNA ANÀLISI DEL POBLE

El Ruben ha fet un retrat magnífic del poble,podeu llegir-lo complet clicant ací
31 de desembre de 2010.hem lincat de nou el blog del Ruben

11 comentaris:

Rubén Malonda ha dit...

En primer lloc, volia agraïr que penjares el meu blog a la pàgina del vostre blog de la font, i donar les gràcies per afalagar un anàlisi que ja feia temps volia exterioritzar, i de fet, ací està. Obviament, no em coneixes i no he nascut a La Font, perquè sóc un ciutadà d´Algemesí i que pase els caps de setmana a La Font amb la meua familia i amb els amics de la meua quinta en "El llamp". Porte vivint ací un any i mig. En el meu poble, els ciutadans són molt exigents amb els polítics, i això diu molt de les persones que la habiten i de la seua categoria. Algemesí ha demostrat que pot donar el pas de ser un poble d´agricultors a ser un poble respectuós amb l´agricultura però amb iniciativa industrial per donar un nou impuls al poble. Això ho ha demanat el poble d´Algemesí. I m´agradaria dir als veïns i veïnes de La Font, que siguen crítics i si fa falta durs, i sobretot amb iniciativa i en llibertat (cosa que veig una mica coartada en aquest poble i en el meu ,que també el PSD-IPA i el PP van agafats de la ma). Sé que els fonteros sou gent sabuda i sobretot "xula" (en el bon sentit de la paraula) i m´agradaria demanar-los que tinguen la valentia, el coratge i la espenta de dir el que pensen i que proposen, que ningú ens van a menjar per expressar un dret que és dels espanyols, valencians, algemesinencs i fonteros li han otorgat durant aquests 30 anys.

PD: Enhorabona pel blog i continueu en aquest grat treball de veïns i veïnes d´aquest poble.

UN VEÍ D´ACI I MILITANT DEL PSPV-PSOE D´ALGEMESI

Andreu Todo ha dit...

Hola, m'alegra que des d'aquest blog es fixeu amb un jove com Rubén, perquè no en queden molts que visquen tan intensament la política pel que respecta a la participació i implicació a peu de carre com ell... s'ho mereix!
Cuideu-lo a aquest xic, és un dels que encara tenen esperança en aquest món, cosa que jo no... i bona fe. Serà qüestió de creences, potser religió, el haver d'aferrar-se a alguna cosa? No em serveix tot això a mi. Mentre el sistema siga l'error, no.
Canviem com a persones i després canviem la resta! és fàcil dir-ho des d'ací, amb menjar cada dia i comoditats com aquest PC, però és la veritat. Creure amb el que no pot funcionar per un error de base en quant a inversió dels termes d'egoïsme i alteritat, i també per inviabilitat (o és que hi han tants partits com persones?), si més no, no és el meu estil, ni vull.
Sense més, feu el que pugueu, sort!!!

Anònim ha dit...

MOLT BONA REFLEXIO SOBRE LA FONT , X FI ALGU DIU LA VERITAT .

VINGA ANIM FONTERS QUE ENCARA PODEM MILLORAR EL K STA FENT MAL GASPAR.

VISCA LA FONT!!!!!!

Rubén Malonda ha dit...

Per cert, en el foro ciutat, m´estan posant a caldo els PePeros. Tanta rabia tenen que li diguen les veritats?

Anònim ha dit...

ruben, enganxa el link del foro i els contestarem

Anònim ha dit...

http://www.foro-ciudad.com/valencia/la-font-den-carros/mensaje-1582481.html

Anònim ha dit...

Pròximament en el meu blog, fare una carta d´aclariments sobre el meu article perquè hi haja una major transparència i claredat en el meu article encara major i així tancar l´assumpte, perquè és intolerable que persones del PP m´hajen hasta insultat personalment i al meu poble, propi d´una dreta sense idees de futur de veritat.

Rubén Malonda ha dit...

Ja teniu per a tots la carta d´aclariments al meu article que he fet i en la zona dels comentaris les blasfèmies paraules dels PePeros de La Font. Un forta abraçada i un feliç any nou!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.