dilluns, 5 de maig de 2008

VA DE BO.

Disculpeu el títol, l’he agafat del magnífic blog de Juli Capilla, però és molt adequat per aquesta entrada. El govern municipal ara ja va de bo; ja va demostrant com diuen a l’esport “allò que porta dins”. El seu tarannà autoritari, el poc respecte a la legalitat, el fer el que els dóna la gana sense atendre a raons, si en voleu d’exemples:

1. Han aprovat les al·legacions a la Ronda Comarcal sense pactar-les amb tota l’oposició, ni siquiera han volgut remetre un acord plenari a favor de l’alliberament del peatge de l’AP7. Detall que inclús Oliva ha proposat en les seues alegacions, pactades per tots els partits. Els de la Font no, no perque siga dolent, sols que ho proposava el Bloc.

2. El govern muncipal s’ha encabotat en fer l’escoleta infantil al parc, que seria, en l’accés a Potries; contra la voluntat dels veïns, dels partits de l’oposició, sense estudiar altres alternatives i retorçant la llei urbanística per aconseguir-ho.

3. Han aprovat el Pla General Urbanístic, a tota presa, sense voler respectar un aplaçament per repensar-lo millor, per debatre’l o per millorar coses. Diuen que això es farà en les al·legacions després de l’exposició pública.Els amics amb terrenys per reqüalificar van donant pressa.

4. L’alcalde diu que no farà res per aturar els abocaments il·legals que s’estenen pel terme, no importa que siga il·legal i que ell mateix al primer plenari diguera amb tota la solemnitat possible que s’acabarien les il·legalitats urbanístiques al poble. Sembla que si els amics necessiten abocar la llei ja no cal.

5. El tema de l’aigua, doncs ja saben tenim una sentència des de fa anys i no cal acomplir-la.

Ara que opina el soci de govern de tot això, com deia la publicitat aquella: “y Franco que opina de eso?”, perdó en que estaria jo pensant, volia dir : i Colau que diu d’això? Res, ell a tot el que diu l’alcalde cabotà; cosa en la que té molta pràctica després d’estar en tots els governs municipals, no votar mai en contra i dir que ell no estava d’acord en moltes de les coses que es feien. Tot un exemple de funambulisme polític. Ell a lo seu: a deixar aparcar allà on calga, tant que tindrem que canviar el nom del poble; millor serà dir-li La Font dels Cotxes. A veure si confonen Carròs en carros, i clar com els carros han estat substituïts pels cotxes....