dimecres, 28 de maig del 2008

EL PERQUÈ DEL NOSTRE NO ALS PRESSUPOSTOS

El pressupost municipal, que tant ha costat de parir, amb més de sis mesos de retràs respecte al que diu la llei, són els mateixos que s’han fet a la Font els darrers 8 anys, amb l’increment de cada any. la resta d'increment dels ingressos per les denúncies del Bloc respecte al que pagava l'AP7 i els constructors per ocupar la via pública.

No hi ha ni cap novetat ni cap diferència respecte els que feia el PSOE, si Gaspar Pérez com deia es va trobar un mort en entrar al govern , sembla que li agrada estar mort: NO HI HA CAP NOVETAT, TORNEM A DEPENDRE DE LES SUBVENCIONS. El pressupost és una eina que no serveix per marcar les línies bàsiques de la política municipal, sols està a l’espera de les subvencions ALLÒ QUE TANT LI CRITICAVEN A IMMA.

Però a més al pressupost trobem les mancances pròpies del govern municipal: el pagament del peatge polític que cal fer al soci Salvador Àngel amb un mos molt important per urbanisme i obres, més de 125.000 €, amb un increment del 40%. En canvi a les associacions culturals, l’escola, etc. els han congelat l’aportació. Sols aquestes dues dades ja justifiquen el vot negatiu.

També cal assenyalar que els primers pressupostos del PP han oblidat les reivindicacions històriques del PP: separar el rebut de la contribució i el de la brossa, ajudar a l’adquisició de llibres dels xiquets de l’escola o invertir en patrimoni.

Per últim cal dir que el pressupost s’ha oblidat del 0,7, la solidaritat, l’ajuda als més necessitats, etc.

Si tot això no fora prou, l’alcalde va dir que esperava esmenes, si sols en hi havia una de possible! esmena a la totalitat i pressuposts alternatius; la qual no varem poder fer ja que ens calia la informació necessària per realitzar-la.

El vot del Bloc està més que justificat.